Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet elmondani 14...

Hogyan lehet elmondani 14 éves fiúnak, aki egyik napról a másikra kitalálta hogy metálos és csak fekete ruhát hajlandó hordani, ha a személyiségével külsőleg és belsőleg is teljesen más, nevetségessé teszi magát?

Figyelt kérdés
Nem baja metál, vannak sokan akik azt kedvelik. De tényleg látványosan és durván nagyon nem ez a stílusa, még ha olyan ruhákat is kezd el hordani. Olyan dalszövegeket talál menőnek, amik például a keresztény imákat trágár, vagy obszcén mondatokra vannak átírva és tudatosan keresve ilyen pólókat hord és tesz ki közösségi oldalakon profilnak. Érzi ő is, hogy nagyon nem egyezik a metál a jellemével, mert kerüli a sok embert. Teszteli hogy mit szólnak hozzá. Például csak akkor megy ki utcára, bevásárlóközpontba, boltba, amikor nagyon kevesen vannak. Mondjuk általában alszik akár délig is, de ha boltba megy, már nyitásra reggel 7-re odamegy.

2020. aug. 21. 11:36
1 2 3 4
 31/31 $$$$$ válasza:
100%

Mi az hogy nem all jol neki? Mindenki maga tudja hogy milyen a stilusa. Még tenyleg fiatal tehat lehet hogy tenyleg csak egy időszak. De nehogy már te jobban tudd ,hogy hogy érzi jol magat meg hogy milyen a stilusa. Az en szüleim is ilyenek. En nem öltözök csak feketebe. Viszont metalt hallgatok meg van egy pár tetkóm. Amiböl 2 elég nagy. Es amikor kesz lett a legnagyobb megkaptam hogy ez nem en vagyok. Miert teszem ezt magammal. Meg tuti mar is megbantam. Mondhatom nagyon jol esett. Nagyon örültem hogy meglett. Erre megkaptam ezt... Majd ő tudja hogy mi a stilusa meg hogy miket szeret. Bízd rá. Már nekem is elfogadtak szerencsere...

Bar meg mindig nem teljesen. Mert ha megint mennek varratni tuti kiakadnank...

20/F

2020. szept. 16. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!