Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyennek kell lennie egy 15...

Milyennek kell lennie egy 15 éves lánynak (külsőleg és beslőleg)?

Figyelt kérdés
Most már nem tudom, hogy mi az, ami ciki, mi a megfelelő és mi a kur....vás. Rám sokszor azt mondják, hogy túl gyerekes vagyok, meg viselkedhetnék, nézhetnék ki a koromhoz illően. Nyilván, magamon nem tudnék annyira változtatni, vannak tulajdonságaim, amiket nem tudok befolyásolni, de olyan is amin lehet változtatni. Nem zárkózóm el az új dolgoktól, de nyilván olyanra azért nem vagyok vehető, amivel nem értek egyet vagy nem tetszik.
2014. aug. 1. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy milyennek kell lennie?

Nem arról szól az élet, hogy legyünk mind egyforma, szürke bábuk, akik megfelelnek másoknak, valami elborult vallásnak, eszmének.

Légy boldog, úgy ahogy boldog tudsz lenni. Ha ehhez az kell, hogy 3 mm-es hajad legyen, akkor úgy. Ha egy lila taréjt szeretnél, akkor úgy.

Légy önmagad, nem számít mások véleménye :)

2014. aug. 1. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs egy meghatározott standard, hogy milyennek kell lenni.

Légy olyan, hogy jól érezd magad (persze az ésszerűség korlátain belül, tehát hogy másokat meg ne kergess kimondottan őrületbe.)

Bizonyos dolgokban lehetsz kompromisszumkész, de sose hagyd, hogy megerőszakolják a személyiségedet, azzal gyökeresen ellenkező dolgokat rád erőltessenek.

2014. aug. 1. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyannak, amilyen akar, semmi közünk hozzá. Konyec.
2014. aug. 1. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ezt a kell lennie dumát most felejtsd el. Vagy keress fel tö,egcsajokat nevelő oldalakat, illetve nézz nekik való filmeket, és akkor legalább látod, hogy a birkatársadalom szerint olyannak kell lennie.

Te legyél olyan, amilyen szeretnél. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit veszel fel, hogy áll a hajad, milyen filmet nézel, milyen zenét hallgatsz, mivel töltöd a szabadidőd, kivel barátkozol, melik fiúval mit csinálsz stb. Egyszóval minden a te magánügyed, a személyiséged meg így alakul majd ki.

A korhoz illő viselkedés meg relatív szerintem. Én 17 vagyok, ettől függetlenül mindenféle fura, színes meg rongyszerű ruhákat veszek fel, meg a fejem sem az állítólagos koromhoz illően néz ki. Tudok olyan boldogan és felszabadultan viselkedni, hülyéskedni, nevetni, mint egy gyerek. Tudok nagyon komolytalan lenni. De ha olyan helyzet van, akkor tudok a "koromhoz illően", értelmesen állni a problémákhoz.

2014. aug. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!