Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek találtok? :D (külsőleg)
Figyelt kérdés
14-16éves fiúk!:D
Barna a hajam, kékeszöld a szemem. 165 centi és 51 kiló vagyok. A csipőm PICIT széles de nem vészes.:D nemvagyok vékony de kövér sem..:D sokat nevetek, vidám vagyok.:DD
külsőre, a leirtak alapján bejövök??(nem az ajtón):DD
kort és nemet is pls:3
14/L
2012. jún. 3. 20:38
2/20 anonim válasza:
Huhh igy aztán nagyon el tudjuk dönteni. Dobj egy képet,ha értelmes valaszokat akarsz kapni.
4/20 Marada válasza:
Leírtak alapján igen, de kép jó lenne:S 19/f
5/20 anonim válasza:
Ma mindeki ugyan azt a hibát követi el?
''14-16éves fiúk!''
''kort és nemet is pls''
7/20 A kérdező kommentje:
képet nemakarok:SS
2012. jún. 3. 20:45
9/20 A kérdező kommentje:
chh cső
2012. jún. 3. 20:50
10/20 anonim válasza:
akkor nem tudom megitélni, mert a fejedtől függ
a cm és kg alapján oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!