Fiúk, lányok. Milyennek találtok engem? (képek rólam: lent)
A hajad nagyon nem tetszik, a piercinget utálom, egyáltalán nem nőies ha valaki fémet hord az arcán, a lábadon mi az? tetkó? Csak mert szerintem ízléstelen, de a Te dolgod végülis. Ha nem vágnál ilyen pofákat akkor szép lennél.
Amúgy átlag 15-16 éves lehetsz. Remélem nem bántottalak meg, csak a véleményemet írtam.
21/L
Nem az én stílusom,de nem vagy csúnya...
18/L
Szia,
nem vagy csúnya, de kicsit ijesztő a tekinteted és az arckifejezésed (lehet, hogy egyébként nem ilyen, csak a fotózás hozta ki belőled). Ezen kívül én a nőiesebb, finomabb stílusú lányokat kedvelem, de ez nem jelenti azt, hogy rossz az öltözködésed vagy ilyesmi.
24 / F
Szép az arcod, a szemeid, de ezt a csücsörítős fejet szerintem hanyagold! Másrészt szerintem a piercingek nem állnak jól, de ez csak az én személyes véleményem, ha neked tetszik, hát hordd! Összességében szép lány vagy.
19/L
Szia!
Az alakod rendben van,az arcod is szép és a hajad is szép hosszú.A szemeid is nagyon szépek:) Alapvetően nagyon csinos lány vagy,de szerintem elrontod.
A pc nagyon nem illik oda (szerintem), illetve sokkal inkább el tudok képzelni az alakodhoz,arcodhoz egy csinosabb,finomabb öltözködést.A hajad milyen színű eredetileg?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!