Fiúk, lányok. Milyennek találtok engem? (képek rólam: lent)
A pc-ket nem veszem ki.
Van barátom szóval nem érdekel a "sok pasi":D
Nekem tetszik a pc-d :)
a hajad is jobb világosabban,jobban áll mint a sötét. :D
+ Szerintem frufru nélkül jobb lenne.Az alakod is jó.. szép lány vagy :)
15/L
Háát. Hajaddal nem lenne baj, ha a frufrud nem ilyen lenne, ez elég bénán áll szerintem.
A szájtartásod nevetséges.
A piercingeid illenek hozzád, és bár nem tetszenek a pc-k neked jól állnak:)
Kivi vagyok azokra, akik "lerondáztak"...... :p
Nagyon édi lány vagy, az arcod, a szemed a szád, az alakod és szerintem a hajad is nagyon szép.
A pc-del nekem nincs semmi bajom, de ha nőiesedsz, szerintem vedd ki... :) Habár így is szép vagy nagyon!!
Tudod melyik képen a legszebb a frizud? Amelyiken olyan pirosas-fehéres ruhában vagy... :)
Szerintem ne adj mindenki véleményére a külsőddel kapcsolatban... Egyszer valami idióta kirakta a képeimet és mindenki azt mondta rám, hogy húúú de csúnya meg ilyen-meg olyan (én épp barbies) vagyok, pedig a valóság, hogy még modellnek is elhívtak, nem is egyszer voltam ilyen kéréssel megkeresve...
Úgyhogy bízz magadban, szép vagy!!! :)
És köztudott tény, hogy a csúnya emberek rosszindulatúak... :p
18L
Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm,a kedves szavakat,de természetesen azért tettem fel ezt a kérdést és a képeket magamról,hogy több féle ember véleményét megtudhassam.Mert itt pl senkit nem érdekelt az,hogy milyenek a belső tulajdonságaim,csak a külsőmre tértek ki.
Ugyanúgy örülök a negatív kritikának mint a pozitívnak:)
K*va jók a pc-id és a tetoválásod is *_*
Nekem a hajad is tetszik :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!