Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok. Milyennek...

Fiúk, lányok. Milyennek találtok engem? (képek rólam: lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 7. 12:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
A hajad tényleg gáz, azzal csinálj valamit, egy félhosszú tépett frizura jól állna neked, de az arcodhoz akár egy rövid is mivel gyönyörű szemeid vannak. Ha híznál még k. 5 kg-t akkor sok pasinak bejönnél.
2010. febr. 7. 13:38
 22/45 A kérdező kommentje:

A pc-ket nem veszem ki.

Van barátom szóval nem érdekel a "sok pasi":D

2010. febr. 7. 13:41
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a pc-d :)

a hajad is jobb világosabban,jobban áll mint a sötét. :D

+ Szerintem frufru nélkül jobb lenne.Az alakod is jó.. szép lány vagy :)

15/L

2010. febr. 7. 14:28
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Háát. Hajaddal nem lenne baj, ha a frufrud nem ilyen lenne, ez elég bénán áll szerintem.

A szájtartásod nevetséges.

A piercingeid illenek hozzád, és bár nem tetszenek a pc-k neked jól állnak:)

2010. febr. 7. 14:37
 25/45 anonim ***** válasza:
51%

Kivi vagyok azokra, akik "lerondáztak"...... :p

Nagyon édi lány vagy, az arcod, a szemed a szád, az alakod és szerintem a hajad is nagyon szép.

A pc-del nekem nincs semmi bajom, de ha nőiesedsz, szerintem vedd ki... :) Habár így is szép vagy nagyon!!

Tudod melyik képen a legszebb a frizud? Amelyiken olyan pirosas-fehéres ruhában vagy... :)

Szerintem ne adj mindenki véleményére a külsőddel kapcsolatban... Egyszer valami idióta kirakta a képeimet és mindenki azt mondta rám, hogy húúú de csúnya meg ilyen-meg olyan (én épp barbies) vagyok, pedig a valóság, hogy még modellnek is elhívtak, nem is egyszer voltam ilyen kéréssel megkeresve...

Úgyhogy bízz magadban, szép vagy!!! :)

És köztudott tény, hogy a csúnya emberek rosszindulatúak... :p

18L

2010. febr. 7. 14:37
 26/45 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm,a kedves szavakat,de természetesen azért tettem fel ezt a kérdést és a képeket magamról,hogy több féle ember véleményét megtudhassam.Mert itt pl senkit nem érdekelt az,hogy milyenek a belső tulajdonságaim,csak a külsőmre tértek ki.

Ugyanúgy örülök a negatív kritikának mint a pozitívnak:)

2010. febr. 7. 14:47
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Szeintem szép vagy!És nekem bejönnek a pc-jeid! 15/L
2010. febr. 7. 15:03
 28/45 anonim ***** válasza:
77%
Egyszánalmas, emós rib.ancnak tűnsz, azokkal a pózokkal csücsörítéssel még ostoba libának is. Nem tudom,miért kell így elrontani magadat. Mert alapból nagyon szép lennél, látszik a vonásaidon. Olyan vagy,mint a sok taknyos pózer emó..állj ki a sorból, és akkor jó lesz. Mert szép vagy.
2010. febr. 7. 15:35
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

K*va jók a pc-id és a tetoválásod is *_*

Nekem a hajad is tetszik :D

16/L

2010. febr. 7. 16:11
 30/45 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy:) Főleg a szemed és a hosszú hajad:) A frufru talán furcsa, de sztem nem áll rosszul egyáltalán, és legalább nem olyan szokványos:)
2010. febr. 7. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!