Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki milyennek tartja magát?

Ki milyennek tartja magát?

Figyelt kérdés
Igazából írj magadról egy rövig leírást, és h hány éves vagy, és egy megyét. Külső, belső tulajdonságokat is lécci. Itt az enyém: szőkésbarna hajú lány, zöldesbarna szem... A többit annak akit érdekli ;) jah és am lány vok :)
2011. szept. 26. 22:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

feketehajú, barnaszemű, magas (190 centi)

sokak szerint jóképű vagyok, testalkatom átlagos (bár szerintem kicsit vékony)

20/F

2011. szept. 26. 22:11
 2/23 anonim ***** válasza:

Barna szem, barna haj. 176-177cm magas és normális testalkat. A belső tulajdonságaimat nézve pedig olyan vagyok, amilyenre egy lány vágyik:)))

22F

2011. szept. 26. 22:20
 3/23 anonim ***** válasza:

Barna szem, barna haj, normális alkat, átlagos arc, valaki szerint szép :)

szerintem kedves vagyok, de nagyon makacs

167cm 18L

2011. szept. 26. 22:35
 4/23 anonim ***** válasza:

ma 22:20-as válaszoló vagyok!

A megye kimaradt:D Pest megye. Ja és kinézetre legalább átlagos vagyok:) 22F

2011. szept. 26. 22:41
 5/23 anonim ***** válasza:
én meg az utàni vagyok :D külföldön lakok :)
2011. szept. 26. 22:43
 6/23 anonim ***** válasza:
165 cm, méretre átlagos (formára, arányokra sz@r) testalkat, szőke haj, zöld szem, belső tulajdonságot nem tudok írni, nem járok emberek közé, akik véleményt alkotnának, Pest megye, 23 éves lány.
2011. szept. 26. 22:46
 7/23 anonim ***** válasza:

23 éves lány vagyok, Szabadkáról. 162/51, hosszú, sötétebb barna haj, zöld szem.

Kissé hiperaktív, gyors tempójú. Kalandvágyó. Ám szeretek néha semmittenni és ilyenkor csak kifelé bámulni a fejemből. Gondolom ilyenkor töltődöm újra :). Kissé lobbanáékony vagyok, ám a "haragom" nem tart soká. Gyorsan jó kedvre tudok derülni. Nem szeretem pl az igazságtalanságot, magammal, de másokkal szemben sem. Sem a hazug, és kétszinű embereket. Alapjáraton jó embernek tartanak, az emberekkel kedves vagyok. Mondtak már finomlelkűnek is O.o. Ezt keménykedéssel és megfelelő öltözékkel palástolom, mert már volt eset, hogy kihasználtak miatta.

2011. szept. 26. 22:50
 8/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, te is nyilatkozz:) Hány éves vagy? És melyik megyében laksz:) 22F
2011. szept. 26. 22:54
 9/23 anonim ***** válasza:

170cm magas, 55kg lány... szöke hajam zöld szemem van. alkatom sportos, kis mell, sok szálkás izom.

Lobbanékony vagyok, hamar felhúzom magam, de ugyanolyan hamar meg is nyugszom. Viccesnek tartanak, szeretek beszélni. Szórakozni járok, hetente egyszer találkozom barátokkal. Dolgozom, suliba is járok, semmi gondom a kapcsolatteremtéssel. Végülis alapjáraton vidám természetünek tartanak. Kívülröl minden rendben van velem, jó kis kalandos élet, utazás, minden. Ès senki nem tudja, hogy csak altatóval tudok elaludni, hogy pánikbeteg vagyok, hogy amikor egyedül vagyok, akkor szorongok, és remegek. Remekül elö tudom adni a magabiztos csajt... :( valójában viszont egy roncs vagyok.

2011. szept. 26. 23:30
 10/23 anonim ***** válasza:

ma 23:30!

Van valami oka annak, hogy roncsnak érzed magad? Bocsi, ha nem akarsz beszélni róla. 22F

2011. szept. 26. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!