Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki milyennek tartja magát?

Ki milyennek tartja magát?

Figyelt kérdés
Igazából írj magadról egy rövig leírást, és h hány éves vagy, és egy megyét. Külső, belső tulajdonságokat is lécci. Itt az enyém: szőkésbarna hajú lány, zöldesbarna szem... A többit annak akit érdekli ;) jah és am lány vok :)
2011. szept. 26. 22:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Világos aranyszőke hajam van, hátközépig ér. A szemem zöldeskék, pici sárga csillag alakú folttal a közepén. Arányos alakom van és babaarcom. 170 cm magas vagyok.

Belsőleg: kedves, barátságos.

De nem Magyarországon lakom. :P

17/L

2011. szept. 27. 16:42
 22/23 anonim ***** válasza:

-hátközépig érő egyenes sötétbarna haj

-sötétbarna szem

-171cm 50kg

Külföld. :)

15/L

2011. szept. 27. 19:20
 23/23 A kérdező kommentje:

Köazi a válaszokat!! :)) Kérdeztétek, hogy én milyen vagyok:

Külső: Szőkésbarna haj, barnászöld szem, a hajam és az arcom nagyjából tetszik, bár az alakommal nem vagyok megelégedve. 165 cm vok kb, és kb 50-55 kg. Szeretek divatosan öltözködni, és utálom a kétszínű, hazug embereket, akikkel körül vagyok véve.. -.- Néha nekem is vannak depis korszakaim. Nem nagyon bízok meg ismeretlenekben, de már első látásra ki tudom ismerni az embereket. Ha vkiről látom, h kétszínű, vagy úgy alapból nem szimpi, v nyomul azt elkerülöm... szeretek netezni, haverkodni, ismerkedni. És ha vkit megkedvelek, akkor nagyon tudom szeretni. És a barátaimért bármit megtennék, bár igaz barátom nincs olyan sok. Zala megye.

2011. szept. 27. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!