Ki milyennek tartja magát?
24/N
Bp.
165cm/70kg kb.
Kerek formák,némi túlsúly-amilyen a kedvem,olyannak látom magam.Néha rondának,kövérnek,néha szexinek és szépnek!
Okos,inteligens vagyok,magányos,szerethető,állatbarát,szeretem a rendet,tisztaságot,társaságkedvelő vagyok,jövök-megyek állandóan:)
167 cm és 47-50kg (most éppen 48.8kg :D) vagyok. Szőke hajam van és kék(es) szemem, de a fényképeken határozottan pirosnak tűnik :D
A melleim lehetnének nagyobbak, de hátulról jó vagyok :)
Apám szerint egy igazi hisztis dög tudok néha lenni.
Ja és 17 vagyok, meg Pest megye, meg hajrá Fradi, meg Alonsooo, meg Ferrari, meg ilyenek...
161 centi (tök durva, mert mindig 156-nak hittem magam - amíg meg nem mértek az orvosnál; elég nagy különbség) magas vagyok, és sok kiló, ami szerencsére arányosan oszlik el, homokóra alkatom van nagy cicikkel, karcsú derékkel és széles csípővel, kerek fenékkel. Amit utálok magamon az a hasam, mert sikerült oda híznom (tíz éve először, eddig végig elég lapos volt), és az, hogy bizonyos szögben tokás vagyok. Viszont az arcomat szeretem, mert elég szép, bájos; a derekam is tetszik, mert olyan nőies:).
A szemem barna enyhe zöld árnyalattal, a hajam pedig festett sötétszőke/világosbarna. Terveim szerint egyre világosabb lesz. A bőröm alapjáraton világos, de elég könnyen barnulok.
Belső tulajdonságaim... Elég önzetlen vagyok és kedves, ugyanakkor meglehetősen akaratok. Nyitott vagyok és kissé naiv, jóhiszemű. Szeretem, ha szeretnek és babusgatnak, úgy kezelnek mint egy édes kismacskát, de utálom, ha hülyének néznek.
167cm magas, 52-54 kg körül, homokóra alkat, szürkéskék szemek, hamvas sötétbarna hosszú haj, világos bőr,(mint Hófehérke) nőiesen elegánsan öltözködöm, komoly vagyok, racionális, állatbarát, utálom az igazságtalanságot a gonosz embereket, nem vagyok naiv inkább ellenkezője, figyelmes, tartózkodó akiket nem ismerek jól.
29N
18 éves fiú vagyok, barna szem, előző napokba még qva jó volt a hajam, de most az idióta fodrász belenyírt, szóval az egyik oldalt nagyon rövid, másik oldalt kopasz vagyok
amúgy xarás után reggel 72 kg vagyok, de ez fel szokott mostanában menni 75re is és 175 centi vagyok
sportos alkat vagyok, több izom van rajtam a többségnél
meg aztán szép vagyok, okos és persze szerény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!