Fiúk, lányok. Milyennek találtok engem? (képek rólam: lent)
2010. febr. 7. 12:43
31/45 anonim válasza:
14:37 vagyok.
Nagyon nagy szemetek vannak ezen az oldalon... Az én válaszom 36százalákos, aki azt írta a kérdezőnek, hogy r.banc emósnak tűnik, 100százalék...
32/45 A kérdező kommentje:
Én őt lepontoztam,téged meg fel.
2010. febr. 8. 14:09
33/45 anonim válasza:
Csak egy önelégült pics.a vagy,ha a negatív kritikát lepontozod, a pozitívat meg fel.:)Véleményt kérdeztél, nem pedig ajnározásokat. Szánalmas egoista ribi vagy.:)
34/45 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok egoista,nem azért pontoztam le.Hanem azért mert normális szavakkal is kilehet fejezni az nem tetszést.
2010. febr. 8. 17:55
35/45 A kérdező kommentje:
-z
2010. febr. 8. 17:55
36/45 anonim válasza:
alapból szép lennél de ÁTALAKULTÁL EGY EMO SZARRA
37/45 A kérdező kommentje:
muszáj mindenkit leemozni? semmi közöm hozzá..
2010. febr. 9. 21:02
38/45 anonim válasza:
Szerinted az nem normális,hogy emós rib.ancnak nézel ki, DE amúgy szép lennél? Akkor mit írjak? Az emókról megvan a magam negatív véleménye, ezzel nem téged,hanem az emókat bántom. Úgy látom, az értő olvasás nem megy. Hát, s.eggnyaló meg nem leszek, van itt elég. Te egoista pics.a!!!
40/45 anonim válasza:
Szép vagy, de kérlek NE GRIMASZOLJ!!!!Az sokat ront...
A hajadból én a helyedben visszavennék, mert kicsit "nagynak tűnik"...picit természetesebben állna, akkor nem lenne semmi kivetni valóm benned. Ez csak egy vélemény. Légy olyan, amilyen TE szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!