Fiúk, lányok. Milyennek találtok engem? (képek rólam: lent)
2010. febr. 7. 12:43
11/45 anonim válasza:
Szerintem aranyos arcod van, amikor mosolyogsz :) A PC-k tényleg nem mutatnak jól rajtad, de amúgy szerintem helyes vagy. Olyan lázadó típusnak tűnsz :D
12/45 anonim válasza:
A pc elrontja az összképet. Amúgy nagyon szép vagy. Az elsőre feltett képeken sokkal jobb a hajad színe... ezt már csak úgy mellékesen teszem hozzá.
13/45 A kérdező kommentje:
Azok mostani képek:)
2010. febr. 7. 13:11
14/45 anonim válasza:
nagyon jó csaj vagy csajszemmel, minden ok. meg vagány is vagy, hogy igy felteszed magad és hagyod hogy értékeljenek. a szobád is tök klassz (a háttérben). nincs okod aggodalomra!
15/45 anonim válasza:
Egy 0-tól 10-ig terjedő skálán, ahol 0 a bányarém és 10 a tökéletes szépség, 3 pont.
Az adottságaid ugyanis nem rosszak, de a stílusod szerintem nincs eltalálva. Azok a piercingek idétlenek, elhelyezésük még idétlenebb, az arckifejezéseid és a fényképek megkomponálásának módja szintén sokat ront a helyzeten.
16/45 anonim válasza:
Szerintem szép vagy.
Tetszik a snakbite pc-d is :P
a hajad színe is szép, de tényleg jobban állna egy nőies stílus :)
17/45 anonim válasza:
A hajad nagyon mű, meg a pc-k sincsenek előnyös helyen, amúgy nem lennél rossz csaj, csak hát a stílusod alapján először 14-nek tippeltelek.
18/45 anonim válasza:
Jólnézel ki meg minden, de azok a pc-k tényleg nemkellenének igaz rajtam is van pár, de a csajoknál más csak elrontjátok a szép arcotokat sztem de azt ahogy érzed engem is basztatnak a piercingek miatt de leszarom szal ahogy te jól érzed magad ugy öltözkődj, viselkedj, ugy fogadjanak el ahogy magadnak tetszel
19/45 anonim válasza:
15 évesenek néztelek. Az alapanyag jó, a kivitelezés borzasztó. A piercingek gusztustalanok (pedig alapvetően szeretem, de rajtad nagyon nem, bocs), a hajad nagyon mű, gondolom ez póthaj, elég gagyi. A képek is nagyon megcsináltak, ezeket a grimaszokat elfelejthetnéd. Összeségében a benyomásom: egy alapvetően szép, 15 évesnek látszó, saját magát még kereső emo lány. (Tudomtudom, nem vagy az, biztos kemény csaj vagy a Hatebreed póló miatt.)
20/45 anonim válasza:
kedves kérdező. most h 99%-ban kritizálták a pc-det, h nemáll jól, kifogod venni?
ezt csak azért kérdezem, mert érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!