Szerintetek egy 16 éves lánynak hogy kell viselkednie/milyennek kell lennie?
Úgy értem mint pl.:öltözködés,bulizás,pasizás?
Kamaszok milyenek vagytok/voltatok 16 évesen?
Szülők mit engedtek meg a gyereketeknek?
18 vagyok, ha megengeded, válaszolok. 16 évesen kábè ugyanilyen voltam, szóval a szokásaim nem változtak. Szerintem ennyi idősen a lánynak már lehet barátja, pingálhatja magát, öltözködhet kedve szerint, amíg nem úgy néz ki mint egy lotyó. Menjen bulizni, mert menjen, csiccsentsen be, éljen, de ne hatan hágják a kocsma rötyijében. Tanuljon, hogy legyen belőle valami, haláláig legalább öt könyvet olvasson el. Legyen szerény, de amiben tehetséges azt kamatoztassa.
A szüleim számomra nem szóltak bele soha, hogy a külsőmmel mit teszek,így most úgy nézek ki, ahogy. De az egy másik sztori.
Köszönöm:)
Azért kérdeztem,hogy más mit enged meg a gyerekének,vagy mi van neki megengedve,mert az én szüleim semmit nem engednek egyszerűen:( Nincs buli,nincs pasi..Ha 5 percet kések SULI után akkor miért késtem,hol voltam stb..
Én 17 vagyok, és pontosan ugyan úgy gondolom, mint az első válaszoló :))
Járok bulizni, de nem iszom magam a sárga föld alá. Van Barátom egy éve, Ő az első barátom. Öltözködésem kicsit különc,(rockos, metálos) de semmiképp sem kihívó vagy igénytelen.
Két hét múlva leszek 16 éves, és szerintem nem fog bekövetkezni semmilyen rendkívüli fordulat, ezért válaszolnék.:)
Úgy öltözködöm, ahogy szeretek, általában vidám ruhákban, de ez persze a kedvemtől függ. Az számít, hogy a ruha, amit felveszek, az ne legyen koszos és szakadt. Bulizni háát nagyon nem szoktam, házibulik max, szórakozóhelyeket nem szeretem. Barátom nincs, még nem volt, habár kissé félénk is vagyok. A szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom, bíznak bennem eléggé, náluk az a létfontos, hogy szóljak hova megyek, esetleg kikkel, és legyen mindig bekapcsolva a telefonom, hogy tudjak szólni, ha kések, vagy ha ne adj Isten történik valami. Remélem kielégítő választ adtam.:)
Pár hete múltam 16. :)
Öltözködés: Kb. mint egy 30 éves :D Semmi kivágott felső, semmi miniszoknya. Szerintem a lány nem a kirakatba tett bájaival kell hogy hódítson. És nálam ez működik is. Szerintem nincs szükség egy mell-kirakós, pucsítós profilképre a Facebookon 200 lájkkal. Bőven jó az 50 lájkos mosolygós :) Legalábbis nekem ez a felfogásom. :)
A divatnak megfelelően öltözködöm, de beleviszem a saját stílusomat, egyéniségemet. Sulis napokon: farmer, bokacsizma, kötött felső, sál, kabát, kiegészítők.
Amúgy 16 vagyok, de nincs magassarkúm, csak egy magasított (kb. 8 centis) bokacsizmám. :)
Smink: Nem szólnak bele a szüleim, akárhogy sminkelhtek. Illetve akárhogy sminkelhetNÉK. Csakmert nem szoktam :D Szerencsére nincs rá szükségem :) Egy kis dúsító szempillaspirál meg ha zokni fejem van reggel egy kis korrektort és kész :)
Pasim még nem volt. Sajnos nem a számomra jó fiúk találnak meg, de úgy gondolom 16 évesen már lehetne barátja az embernek. :)
Buli: Megyek, de a szülem vagy egy barátnőm szülei mindig értünk jönnek, amivel amúgy nincs bajom :) Legalább nem kell tömegközlekedéssel hazakeverednem az éjszaka közepén. :)
És szerintem 16 évesen már elég érett vagyok, de valaki ilyenkor még javában tombol és vannak olyanok is, akik megdugatják magukat egy szórakozóhely mosdójában, de ki hogy. Mindenki más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!