Titeket foglalkoztat, hogy x évvel ezelőtti énetek milyennek tartana titeket most?
(Jujj elfelejtettem. Ha lehet, írjátok már ide, hogy hány évesek vagytok, és fiú-e, vagy lány... :D)
Én: 17/F
Engem érdekel. Remélem büszke lenne :)
17L
Hmm ez engem is érdekelne.
De ha átgondolom, lennének dolgok amik tetszenének neki, míg másoknak nem örülne.
Meg máshogy is tekintene a dolgaimra. Például a tanulmányaimra, szerintem ő büszke lenne, míg én reálisabban látom azt, hogy mit tudok kezdeni azzal amit tanulok és kevésbé vagyok lelkes.
S ha már így felhoztad a kézírást, szerintem egy napra mély depresszióba zuhanna, mert körülbelül elsős korom óta vágyom felnőttes írásra, de még mindig olyan mint egy általános iskolásé :) 18/l
Szomorú lenne, hogy ilyen könnyen feladtam az álmaimat, és egyáltalán nem azt csinálom amit anno elterveztem.
19L
Igazából kíváncsi vagyok,hogy hogy akkor hogy gondolkoztam,képzeltem el magam,de különösebben nem érdekel,hogy 9 évesen mit gondolhattam,hogy mire akarok büszke lenni, azóta eltelt jópár év, a vágyaim,álmaim változtak és csak az érdekel,hogy most hol tartok és,hogy hova akarok eljutni.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!