Hogyan győzzem meg anyum, hogy cseréljek szobát?
4 szobás lakásban lakunk, ahol 3 szoba kisebb és egy szoba nagyobb. A nagyobb szoba a nappali, a másik a háló, a következő a dolgozószoba és az utolsó az enyém. Lehet gyerekesnek tűnik, de én tényleg jobban örülnék, ha átköltözhetnék a nappaliba, mert 1. nagyobb a hely
2. Kevesebb a bútor
3. Az én szobámban sokszor úgy érzem, hogy megfulladok és ez nem vicc. Nagyon kevés hely maradt számomra a sok bútor miatt és nem is érzem jól magam benne. Már annyira nem szeretek ott időt tölteni, hogy inkább gépezek és amikor bemegyek a szobámba akkor rakok kettőt és lefekszem, mert egyszerűen nincs kedvem semmi sem csinálni.
Meggyőzhetném anyum, hogy átköltözzek ?
A nappali azért van hogy ott a család le tud ülni tv-z vagy a vendégekkel beszélgetni, nem azért hogy ott aludj.
Amúgy meg a nappaliba jobb lenne ha mindenki rajtad keresztül járkálna, wc-re, fürdőbe.
Nem tudom hogy nálatok hogy van de általában a nappaliból nyílnak a szobák és a folyosó.
Nem tudom mekkora a szobád de az enyém kb 10m2 és egy szót nem szólhatok, örülhetek hogy van saját szobám és nem a tesómmal vagyok közös szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!