Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzzem meg anyum,...

Hogyan győzzem meg anyum, hogy cseréljek szobát?

Figyelt kérdés

4 szobás lakásban lakunk, ahol 3 szoba kisebb és egy szoba nagyobb. A nagyobb szoba a nappali, a másik a háló, a következő a dolgozószoba és az utolsó az enyém. Lehet gyerekesnek tűnik, de én tényleg jobban örülnék, ha átköltözhetnék a nappaliba, mert 1. nagyobb a hely

2. Kevesebb a bútor

3. Az én szobámban sokszor úgy érzem, hogy megfulladok és ez nem vicc. Nagyon kevés hely maradt számomra a sok bútor miatt és nem is érzem jól magam benne. Már annyira nem szeretek ott időt tölteni, hogy inkább gépezek és amikor bemegyek a szobámba akkor rakok kettőt és lefekszem, mert egyszerűen nincs kedvem semmi sem csinálni.

Meggyőzhetném anyum, hogy átköltözzek ?

2010. aug. 2. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A nappali arra van, hogy valahol tudjon az egész család is együtt lenni, erre nemigen fog megfelelni egy kicsi szoba. Inkább próbáljátok ügyesen átrendezni a szobádat, megszabadulni néhány bútortól, hogy tágasabb legyen.
2010. aug. 2. 23:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán lehet, olyan eléggé nagydarab bútor és egybe van az egész
2010. aug. 2. 23:43
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

Mondd meg neki, hogy beteg vagy, ha nem költözhetsz át a nappaliba, akkor meg fogsz halni klausztrofóbiába.

Utálod a kis szobádat, és ha ott kell laknod még egy hétig, akkor öngyilkos leszel :)

2010. aug. 2. 23:45
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Most komolyan, hány éves vagy? A nappali a családé, nem pedig arra van, hogy te ott terpeszkedj. Mégis, ha vendégek jönnek, akkor a kis szobában kéne őket fogadni? Gondolkozz már el...

Amúgy meg nem kötelező a lakásban maradni, mehetsz sportolni, lóghatsz barátokkal...

2010. aug. 2. 23:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is utáltam a kis szobámat csak úgy hívtam,hogy "lyuk" teltek az évek nagy lettem és rájöttem,hogy az csak az én lyukam mert vannak akik pl 1 szobás lakásba 4-en 5-en laknak és nekik még akkora sincs meg olyan szabadsággal mint nekem.

Egyébként minél kisebb a szoba annál könnyebb és gyorsabb a rendrakás :)

2010. aug. 3. 00:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon zsúfolt a szobám és kicsi,de mégis imádok itt lenni mert ha körülnézek mindenhol az én személyes dolgaim,emlékeim vannak. Nem hiszem hogy a nappaliba kéne költöznöd :/ mert általában ha jön vendég vagy valaki a nappaliban foglal helyet,most hogy nézne ki hogy te ott alszol,vagy a ruháid itt-ott vannak.Szerintem örülj neki hogy van egy kis zúg ami csak a tiéd,van olyan család aki egy szobán osztozkodik :S
2010. aug. 3. 01:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nincs testvéred, mert akkor rájönnél, hogy a külön szobának, bármilyen pici is, mekkora értéke van!!! Egy kincs van a birtokodban, te pedig itt panaszkodsz, hogy szorít a gyémántcipő! Tedd otthonosabbá a saját kis birodalmad, és ne panaszkodj, mikor ennyire sok jutott neked! Nézz magadba!
2010. aug. 3. 10:38
 8/13 A kérdező kommentje:

Ok,köszönöm a válaszokat

Azt hiszem igazatok van

2010. aug. 3. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi és zsúfolt a szobám, de imádom, nem cserélném el.

Nappaliba ne akarj költözni, mert az nappali.

2010. aug. 3. 11:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Igaz hogy az én szobám elég nagy,de én is azt mondom becsüld meg azt ami van neked...

A barátnőmnek sincs nagy szobája de mégis örül annak hogy van.

Szerintem probáld meg elfogadni.

2010. aug. 3. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!