Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? A szüleim már...

Mit tegyek? A szüleim már szinte nyomoznak utánam. (Több lent. )

Figyelt kérdés
Szoktam ismerkedni interneten lányokkal és fiúkkal is. MEG tudom különböztetni a pedofilt, és hackert a valódi embereket. Tegnap amikor azt hittem hogy alszik szépen az ajtó mögül lehalgatott, mintha valami bandita lennék. Aztán, mivel leáll az internet 2-kor este ezért nem tudtam kilépni. Ma reggel mit látok?? 8-kor fordultam a másik oldalamra és kettő ilyen hívást amit az egyik ilyen internetes barátom felé "indítottam", fel is vették. Félek hogy nagyon leégetett valameik szülőm előtte, ezzel a pesszimista, előítéletes hülyeséggel. Lesül a fejemről a bőr, mert apáméknek azt hiszik rólam hogy valami nagyon sőtét emberekkel állnék kapcsolatban. Mit tegyek? Hogy győzzem meg őket hogy nincs semmi titkolni valóm? Nyomoznak utánam? Lehalgatnak? Ugye magánnyomozókat vagy rendőröket nem állítanak rám? Most még azt is mondta hogy lekéri a szolgáltatótól az oldalak listáját amiket meglátogattam. Megvádolgatnak olyan dolgokban pl. hogy a szomszédnak mikor mi kapcsol ki, hogy biztos én tettem. Ennyire nem lehet bennem bízni?

2020. ápr. 12. 11:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
7 ez egy véglet... Az enyém meg a másik, neten ismertem meg a férjem. Nem törvényszerű, hogy a kérdező úgy járjon ahogy te.
2020. ápr. 12. 14:59
 12/35 A kérdező kommentje:
Hát azért érdekes lenne ha fiúként erőszakolnának meg.
2020. ápr. 12. 15:07
 13/35 anonim ***** válasza:
37%

Kérje le a szolgáltatótól, most mit tudsz csinálni ilyen emberekkel? Előbb kezd el nyomozni, meg rémeket látni, mintsem a fiával őszinte beszélgetést kezdeményezne. Bizalmat elsősorban a szülőknek kellett volna kialakítani a gyerekben, nem a gyereketől várni, hogy "valljon be mindent". Ha odamennél és megbeszélnéték mit csinálsz a neten egyáltalán elhinné? Erősen kétlem.

Egyetlen amit tehetsz, hogy leszarod.

2020. ápr. 12. 16:12
 14/35 anonim ***** válasza:
92%

"Hát azért érdekes lenne ha fiúként erőszakolnának meg."

Ja. Az. Egyértelműen lehetetlen, ugye. Végül is soha a büdös életben nem történt még ilyen. John Wayne Gacy pl nem létezett soha. Olyan buta vagy, mint a tök, nem csodálom, hogy a szüleid nem bíznak benned.

2020. ápr. 12. 16:29
 15/35 A kérdező kommentje:
Primitív, bunkó, tahó, előítéletes, nethuszár! Miért?? Mit csinálnak ha nem áll fel?? Levágják?? Csaknek egy nő kényszerít hogy tegyem be.
2020. ápr. 12. 16:32
 16/35 anonim ***** válasza:
57%
Primitív, bunkó, tahó, nethuszár kerdezo. Olyan idióta vagy, hogy esküszöm fáj. Elárulom, egy nőnie meg tud erőszakolni egy férfit, de én épp arra céloztam, hogy pedomaci Jani épp lázán sgbe durranthat ám akaratod ellenére. Remélem sikerült az általad megütött értelmi szintet ezzel elérni.
2020. ápr. 12. 16:36
 17/35 A kérdező kommentje:
Ostoba provokátor! A pedofilok álltalában meg férfiak.
2020. ápr. 12. 16:44
 18/35 A kérdező kommentje:
Persze igen! Ott mindenki előtt fent lesz aktívan, fej nélkül és veri, én meg már mondom is a címet. Szerintem ez valahogy így lehet a te fejedben. Hát elárulom, én sem vagyok őrült még attól hogy fiatal vagyok.
2020. ápr. 12. 16:46
 19/35 A kérdező kommentje:
Eléggé rossz érzés hogy az egyetlen hely ahol önmagam lehettem és szabad lehettem, az internet, ahol már nem lehetek. Hiába magolom hogy aki veri azt abban a pillanatban már el is kapcsolom és azt is aki nem beszél vagy nem mutatja az arcát. Ők csak hogy: "Nem hiszik el." Jó tény hogy vannak veszélyei, lenyomozható hogy hol lakok... de ennyi erővel életveszélyes a Skype, a Facebook, a Twitter és a Viber is. Ezeken vagy önként adják meg az emberek hogy hol laknak városra pontosan vagy eleve a telefonon engedik figyelmetlenségből. Ez csak országot mutat és ha le is nyomozható a város, akkor sem hinném hogy minden ember ott gépelne össze-vissza hogy. "Na?? Vajon hol lakik ez a srác??". Az átlag felhasználónak nincs is ilyen programja.
2020. ápr. 12. 17:01
 20/35 anonim ***** válasza:
69%

"A pedofilok álltalában meg férfiak."

Valóban, ergo simán megerőszakol téged is, kisfiú.

De legyél mindenkinél okosabb.

2020. ápr. 12. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!