Folyamatosan leku*váznak a szüleim. Nagyon kínosan érzem már magam. Szerintetek igazuk van? Mit csináljak?
szállodai szobában pár hónapja elöttük öltöztem át és azóta azzal piszkálnak hogy miért szőrtelenítem magam odalenn... mert hogy azt csak a prostik szokták. Ezt fokozzák amikor mondjuk kivágottabb/rövidebb ruhában vagyok ritkán. Akkor kb kiabálnak velem és k*rvának neveznek.
Nagyon rosszul esik ez és nem értem, hogy miért van ez.. Már elmúltam 18
Kérdezd meg tőlük, hogy "honnan tudjátok, hogy csak a k.rvák szőrtelenek? Csak nem tapasztalat? Akkor oda megy el az a sok pénz!"
Erre biztos kapnál két akkora pofont, hogy a fal adja a másikat, kivéve, ha előtte elköltözöl (és akármi történik, soha többet nem mész vissza, ne is tudják meg hol laksz), és ezt úgy kérdezed, hogy el tudj futni apádtól, nehogy utolérjen a pofon.
Nem tudom, hogy hol laksz, de én másik városba, ha tehetném az ország másik végébe költöznék.
Ha elmúltál 18 akkor már nem vagy kamasz.
Egyébként meg semmi köze a szüleidnek az intim testrészeidhez, mint ahogy neked sincs az övékhez. Ezért sem értem azokat akik meztelenkednek a családjuk szüleik/gyerekeik előtt, mivel eleve már a kinézetéhez sincs semmi közük.
Fiatal felnőtt nőként csak a párodra tartozik az intim régiód rajtad kívül. A szüleid meg idióták, de gondolom ezt észrevetted már. Ne adj nekik témát a csámcsogásra és ne engedd őket a privát szférádba és a legfontosabb: költözz el mielőbb!
újabb provokatív kamu :D
Ma mindenki kvázak a szülei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!