Ti mit szólnátok ahhoz, ha a 2. osztályos lányotoknál (17 éves) folyamatosan, hét közben itt aludna a 19-20 éves fiúja?
Hat, lehet, h en vagyok regimodi, de tuti nem engednem meg a 17 eves lanyomnak, h hetkozben nalunk aludjon a palija. Hetvege meg okes - bar nem mondom, h orulnek neki.
Nem ertem, miert kell ennyire siettetni a kapcsolatokat. Szerintem minden kornak megvan a maga szepsege. Ezert van annyi kiegett felnott, aki 30 evesen nem tud mit kezdeni magaval. Meg ezert van annyi valas, m fiatalon beleugranak a hazassagba, aztan 30 evesen meg valnak...
17 éves vagyok és csak hétvégén szoktunk együtt aludni a barátommal. De a múltkor hét közben volt a szülinapja, ezért mindkettőnk szülei megengedték, hogy nála aludjak. Előtte is volt rá példa, hogy egyszer nála aludtam, mert elég messze lakunk egymástól, és segítenem kellett neki tanulni. Nekem nincs nagyon igényem arra, hogy minden nap együtt aludjunk, mert esténként kell nekem pár óra egyedül, de nem hiszem, hogy ettől valami különös baja esne akármelyik félnek, ha a szülőt zavarja, akkor meg értelemszerűen nem engedi meg. Nálunk mondjuk a szüleimet nem különösebben érdekli, meg nagy családi házban lakuk és nem kell "kerülgetni egy idegent".
Nem tudom miért lenne ez túl laza hozzáállás, mert elég sok kamasz otthon ülve, egyedül se tanul semmit, de én már többször tanultam a barátom mellett, amikor vizsga volt, együtt is szoktunk, egymásnak segítünk, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!