Egyik nap láttam egy tinilányt ilyen öltözetben. Szerintetek ez normális, csak én vagyok nagyon maradi, hogy ku*r*snak tartom? Nem érzi kínosan magát benne?
Szerintem egy fiatal, vékony tini nyugodtan felvehet nyáron ilyet, ha pl. pont strandra megy. Miért ne?
Mikor tegye, ha nem ilyenkor?
Később már úgysem lehet sajnos. Én 29 évesen mondjuk veszek fel simán minisortot (biztos van, aki emiatt is megszól), de ilyen felsőt azért már nem veszek hozzá.
Meg persze nem munkába, hanem hétvégén, mikor csak mászkálok.
Nekik még jó, nyári szünet van, szexik, fiatalok... Nem kell mindenre megjegyzést tenni, és mindenen kiakadni. Jó nekik, és kész. :)
Nyár van, meleg van, és ez a divat.
Mondjuk ilyen nadrágom nekem is van, és képzeld 40 évesen fel is veszem, mert 20 éve is divat volt, mikor én voltam fiatal.
Engem csak az borít ki ha valaki mondjuk szexisen öltözik de nem veszi észre, hogy 20 kg plusszal ezt nem kéne felvennie, de ha csinos és jól áll rajta, akkor mikor ha nem most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!