Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez normális? Vagy csak beképze...

Ez normális? Vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves leszek novemberbe, és mostanában észrevettem egy két napja, hogy egyre rosszabbul vagyok:/ Hétfőn 39.5 volt a lázam, de előtte délelőtt már fájt a fejem feküdtem szinte végig aludtam az egész napom:( Másnap mentem dokihoz kaptam szirupot meg ospent mert van egy tüsző a mandulámon:( Tegnap este szédültem lefeküdtem elaludtam,de negyed 2-kor felébredtem gyorsan vert a szívem izzadtam fájt a gyomorszájam olyan volt mintha korgott volna, de nem ment ki a fájdalom:/ Fájt a bal karom megjegyzem a vérnyomásom 100/66 pul:106 volt:/ Előtte egy pár órával:/ Utána nagy nehezen elaludtam reggelre már semmi, de most megint érzem kicsit a mellkasom meg a karom kicsit szédülök is :/ Ja és a hátam is fájt! Amúgy betudok sokat képzelni lehet azért is! Vagy csak a betegség? Egyébként már 1-2 éve ilyen anyum szerint növök és cicim is azért :/ Elég ijesztő már félek aludni:/ Lehet szívinfarktus ilyen korban?:/ Bocsi h hosszú lett :/
2014. júl. 15. 20:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja mellesleg nappal semmi bajom! Kicsit szédülök ha idegeskedek de semmi különös!
2014. júl. 15. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nem kapsz szívrohamot, erre a korra nem ez a jellemző.

Valami miatt stresszelsz? Vagy mostanában, bár túl vagy rajta de stresszeltél?

Valószínű, hogy inkább pánik roham lesz ez. Annak nincs köze a torkodhoz, arra szedd az ospent, a tüsszős mandulát attól elmúlik. De ezek a rosszullétek, ha folytatódnak, akkor pszichiáter vagy pszichológus. Onnan is gondolom, hogy pánik, hogy írod, hogy már félsz aludni. És persze már szívrohamot feltételezel.

Nekem is volt pár pánikrohamom, bár nem tiniként :) vannak nehezebb időszakjai az embernek és pl munkahelyi problémák is vezethetnek ilyenhez, de simán gyógyszer nélkül elmúlt. Biztos nekem nem volt nagy fokú így semmi nem kellett és azóta sincs évek óta. Reméljük nálad is ez lesz, hogy most volt, kicsit foglalkoztat, aztán örökre abbamarad :)

Találj valami elfoglaltságot, ami nagyon lekattint erről, hogy ezen gondolkodj. Vagy valahogy találd meg mi lehet a kiváltó oka, hogy igy bestresszelted magad.

2014. júl. 16. 06:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem jellemző, de egy kivizsgálást megér. Sajnos van olyan genetikájú ember, bár nagyon ritka, akinél tizenéves korban előfordulhat szívinfarktus.
2014. júl. 16. 08:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen anyukám amúgy is elakart vinni a nyáron egy kivizsgálásra,de sajna megbetegedtem 2 hét múlva megyek:) Köszönöm a válaszokat! Majd írok ha megkaptam az eredményt!!!
2014. júl. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!