Ez normális, vagy beképzelem? Az írjon, aki szokta a nyakát/ujját/stb. ropogtatni, kiroppantani?
Kiskoromban imádtam az ujjaimat ropogtatni. Aztán szépen "leszoktam erről" volt hogy sokáig a nyakamat ropogtattam.
Most télen is egy ideig, elalvás előtt nem tudtam úgy elaludni ha nem volt kiropogtatva jobbra-balra, azonban "rászoktam" most arra hogy a lábujjaimat kell folyton kiropogtatnom.
Szerintem tudjátok milyen érzés: olyan mintha fájna de mégsem fáj csak érzitek hogy ki kell ropogtatni, mintha lenne egy "nyomás". Legalábbis én ezt érzem a lábujjaimnál. Úgy ropogtatom, hogy lefelé hajlítom őket jó szorosan, rányomom a kezem.
Amint kiropogtatom, máris jobb, és megszűnik ez a "nyomás". Csak kb. félóránként eszembe jut ha itthon ülök... ha csizmában vagyok vagy cipőben akkor is érzem ezt a nyomást de nyilván akkor nem tudom ropogtatni.
Beképzelem ezt vagy túl sokat ropogtattam az elején (mikor még nem éreztem ezt a nyomó érzést)? vagy mi ez?
> Szerintem tudjátok milyen érzés: olyan mintha fájna de
> mégsem fáj csak érzitek hogy ki kell ropogtatni, mintha
> lenne egy "nyomás".
Ismerős. :) Nekem is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!