Miért nincsenek céljaim? Normális, hogy nem tudom, hova akarok menni továbbtanulni? Hogy jöjjek rá?
Szeptembertől leszek végzős, de fogalmam sincs, hogy érettségi után hová megyek tovább. Nem arról van szó, hogy buta lennék, mert több nyelven beszélek, egy nagyon erős gimibe járok, de nincsenek céljaim, szinte semmi nem érdekel.
Vagy ha érdekel is valami, az is ideig-óráig.
A barátnőim azzal viccelődnek, hogy sokan vannak, akik úgy élik le az életüket, hogy gazdagabbnál gazdagabb férfiakat cserélgetnek (pl. az anyám) és nekem lehet, hogy ehhez van adottságom, mivel ezt láttam egész életemben (sokat foglalkozom a külsőmmel).
De komolyan, már kétségbe vagyok esve. Kb. mindenki tudja, hogy hová megy tovább, én pedig itt vagyok csak úgy.
Hogy jöjjek rá, hogy hova kellene mennem?
Azt mondják páran, hogy ki is hagyhatnék egy évet, de tudom, hogy akkor én biztos, hogy nem fogok újra elkezdeni tanulni, egy év "szabadság" után.
De semmi nem érdekel igazán... Amiket szeretek, azokért nem adnak fizetést (bulizás, vásárlás, napozás, koktélozás a tengerparton, utazgatás).
Bármit elkezdek, azt megunom egy idő után, rosszabb esetben pár óra múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!