Mit tegyek, ha nem akarok továbbtanulni általánosból?
Egyszerűen nem vonzz a gondolat, hogy bármit is kezdjek az élettel....fáradt vagyok.
A suliba, ahol most járok nem szeretek, mert sok buta osztálytársam is van..nyilván mindenhol, de nekem ez már a második iskolám...4. végén anyu áthozott egy suliból, ahol ő is tanított, de abban az évben kirúgták, teljesen indokolatlanul...
Azóta neheztel arra a sulira. Most a városi iskolába járok, de oda meg minden "kezdő terroristát " felvesznek, úgyhogy a jelenlegi osztályom is ilyesmi...
A tanulásban jó géneket örököltem, mert egyedül fizikából meg matekból vagyok 4-es, a többiből 5-ös...
A középiskolák közül kinéztem eggyet, de a szülőktől kapok finom jelzéseket arra nézve, hogy ne menjek oda....ők sokkal inkább akarnak látni engem egy verseny-orientált, tudós-kreáló suliban...
Úgyhogy most már ott tartok, hogy közmunkás leszek.....de boldog.
Sajnos (?) muszáj továbbtanulnod, amíg tanköteles vagy. A jelentkezési lapra milyen sulikat írtál be? Melyik az az iskola, amit kinéztél?
Ha csak az osztálytársaid tántorítanak el, ne félj. A középiskola más lesz, igaz, ott is lesznek buta emberek, de egy jobb suliban általában normálisak az emberek :)
Akkor meg tanulj valami szakmát
Ami érdekel
Értem. Sajnos pesti vagyok, nem ismerem ezeket az iskolákat.. Milyen tagozatra szeretnél menni? Hátha meg tudod győzni őket, hogy érdemes azzal foglalkozni.
Mi nem tetszik a Révaiban?
"Egyszerűen nem vonzz a gondolat, hogy bármit is kezdjek az élettel....fáradt vagyok."
Ne viccelj már :DDDDDDDD 14 éves vagy, eddig az életben semmi más dolgod nem volt, csak annyi, hogy bejárj az iskolába, meg tanulj....
A Krúdy sem rossz iskola
Mondd meg a szüleidnek, hogy te nem érzed magad olyan tehetségesnek, hogy a Révaiba menj
Az írásbelid milyen lett?
(Mert azt nem írtad)
Vagyis hova lenne elég a pontszámod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!