Akik azt mondják normális ha egy 14-16 éves gyerek szexel, azok olvassák itt a kérdéseket?
És te az itteni kérdések alapján alkotsz véleményt? (pár száz kérdés jut pár százezer tinire)
Akivel nem történik semmi gond, és tudja, mit hogyan kell, az nyilván nem fog ide kérdést feltenni. Aki meg ennyire nem tud semmit, az 16 felett se fog hirtelen megvilágosodni.
Őszintén szólva, mikor látom a kérdéseket, én is azon csodálkozom, hogy miért kell 14-16 évesen szexelni. Aztán leesik, hogy én is 15 voltam (majdnem 16). Mondjuk a 14 azért erős túlzás, de mindegy.
Szóval 15 éves korom óta aktív nemi életet élek (jelenleg 23 éves vagyok), és SOHA, egyetlen alkalommal sem szexeltem megfelelő védekezés nélkül. Se 15 évesen, se 20 évesen. Az akkori párom 5 évvel volt idősebb nálam, és neki se jutott eszébe soha, hogy gumi nélkül kellene csinálni. Neki is annyira alap dolog volt, hogy szex --> gumi, figyelmeztetni sem kellett rá soha.
Ezzel szemben rengeteg olyat is olvasok itt, hogy 18-25 évesek nem akarnak még gyereket, de azért a védekezés nélküli szex az megy. Mert hogy majd a pasi kihúzza időben. Hát hogyne.
Arról nem is beszélve, hogy érdemes megnézni az abortuszos statisztikákat. 20 év körül van egy csúcs, meg bizony a későbbi években, a már házasok között is! Rengeteg nő veteti el úgy a gyerekét, hogy férje van meg gyereke. És elhiheted, hogy nem mindegyik gyerek tabletta meg gumi mellett fogant...
A fiataloknál még legalább az éretlenségükre rá lehet fogni a hülyeségük, de felnőtteknél?..
# 7/8
Mert a korabeli lányoknak nem kell,így beéri velük, Ló nincs szamár is elég lesz.Pont ezért abnormális is kamaszkorban a túl nagy korkülönbség.
Szerintem egyáltalán nem normális, ha egy tini 12-16 év között szexel. Ha védekezik, ha nem. Sajnos ritka manapság, hogy valaki nagykorúan szexel, pedig én azokat többre tartom. Ráadásul még őket szólják le, nevetik ki a kis ribik.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!