Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akik azt mondják normális ha...

Akik azt mondják normális ha egy 14-16 éves gyerek szexel, azok olvassák itt a kérdéseket?

Figyelt kérdés
Csak az elmúlt három napban volt vagy 5 olyan kérdés mit ezek a gyerekek írtak ki, hogy ennyitől, meg annyitól lehetnek-e terhesek.
2014. júl. 9. 07:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
Hat nem tudom, nekem nem normalis. Mondjuk en elmúltam 18, amikor szexuális eletet kezdtem élni, de mar jóval elotte tisztában voltam az alap dolgokkal.
2014. júl. 9. 07:17
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

És te az itteni kérdések alapján alkotsz véleményt? (pár száz kérdés jut pár százezer tinire)

Akivel nem történik semmi gond, és tudja, mit hogyan kell, az nyilván nem fog ide kérdést feltenni. Aki meg ennyire nem tud semmit, az 16 felett se fog hirtelen megvilágosodni.

2014. júl. 9. 07:36
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, de teljesen fel voltam világosítva, rendezett családi háttérrel rendelkeztem és rendelkezem. Nem azzal van a baj ha 14-16 évesek felfedezik a szexualitást, hanem ha rossz nevelést kapnak, nincsenek tisztába az értékeikkel, nincs más hobbijuk mint inni meg szexelni és nincsenek felvilágosítva.
2014. júl. 9. 07:38
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Lehet olvassák, am sok a kamu, a troll kérdés ill válasz is. Szóval nem annyira mérvadó. Am a 14 éves kort én nagyon nagyon korainak tartom, mindegy ki mit mond! A 16 az hát... :D szo szo. Valakinek az is korai. De ha mindkét fél komoly, előrrelátó stb, akkor ok, ismerkedjenek egymással...
2014. júl. 9. 07:49
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is korai,pláne 16 előtt, a 16 meg azért,mert komoly kapcsolatban lenne ésszerű és azért lássuk be nem lehet komolynak nevezni egy 14-15 éves kapcsolatát.
2014. júl. 9. 08:08
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

Őszintén szólva, mikor látom a kérdéseket, én is azon csodálkozom, hogy miért kell 14-16 évesen szexelni. Aztán leesik, hogy én is 15 voltam (majdnem 16). Mondjuk a 14 azért erős túlzás, de mindegy.

Szóval 15 éves korom óta aktív nemi életet élek (jelenleg 23 éves vagyok), és SOHA, egyetlen alkalommal sem szexeltem megfelelő védekezés nélkül. Se 15 évesen, se 20 évesen. Az akkori párom 5 évvel volt idősebb nálam, és neki se jutott eszébe soha, hogy gumi nélkül kellene csinálni. Neki is annyira alap dolog volt, hogy szex --> gumi, figyelmeztetni sem kellett rá soha.

Ezzel szemben rengeteg olyat is olvasok itt, hogy 18-25 évesek nem akarnak még gyereket, de azért a védekezés nélküli szex az megy. Mert hogy majd a pasi kihúzza időben. Hát hogyne.

Arról nem is beszélve, hogy érdemes megnézni az abortuszos statisztikákat. 20 év körül van egy csúcs, meg bizony a későbbi években, a már házasok között is! Rengeteg nő veteti el úgy a gyerekét, hogy férje van meg gyereke. És elhiheted, hogy nem mindegyik gyerek tabletta meg gumi mellett fogant...

A fiataloknál még legalább az éretlenségükre rá lehet fogni a hülyeségük, de felnőtteknél?..

2014. júl. 9. 09:22
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Hát elég szánalmas, nekem rengeteg 16-7 éves lány ismerősöm van, és a 90%uk szerintem még 20 évesen sem lesz érett a szexhez. Amúgy akik 14 évesen szexelnek, ott általában a férfi sokkal idősebb, 17-8 körül van. Azt sem igazán értem, hogy egy majdnem felnőttet hogy tud izgatni egy kis 14 éves kislány fejletlen teste, de mind1.
2014. júl. 9. 10:17
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt írja, maga is érintett tini nem felnőtt nő.
2014. júl. 9. 10:18
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

# 7/8

Mert a korabeli lányoknak nem kell,így beéri velük, Ló nincs szamár is elég lesz.Pont ezért abnormális is kamaszkorban a túl nagy korkülönbség.

2014. júl. 9. 10:22
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem egyáltalán nem normális, ha egy tini 12-16 év között szexel. Ha védekezik, ha nem. Sajnos ritka manapság, hogy valaki nagykorúan szexel, pedig én azokat többre tartom. Ráadásul még őket szólják le, nevetik ki a kis ribik.

27/F

2014. júl. 9. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!