Akik azt mondják normális ha egy 14-16 éves gyerek szexel, azok olvassák itt a kérdéseket?
Szerintem ez egyénfüggő, mindenki maga tudja, mikor, hol, hogyan. Az a nem normális, ha csak szexel, és nem érez iránta semmit, valamint felelőtlen. És akárhány éves lehet az illető, mindegy.
Azért is felesleges ezzel foglalkozni, mert koronként változik a normális fogalma; a 19. században a frigideket tartották normálisnak, előtte kasztráltak azért férfiakat, hogy magas maradjon a hangjuk, Hellászban meg a férfiak szeretőket tartottak, akik többnyire tizenéves fiúk voltak.
Most meg azon vitatkozunk, hogy 14 évesen még abnormális, de két évvel később már nem; hülyeség, az ember is változik.
Egyáltalán nem normális szerintem. 17-re talán azt mondom, ha agyilag érett akkor már elfogadható, ha szexuális életet kezd.
Én 19 évesen vesztettem el amúgy. Most 28 vagyok. Tehát még azért annyira őskövület sem vagyok. Mégis megdöbbent, hogy a most 17 éves sógornőmnek már annyi pasija volt, hogy meg sem tudja számolni, és minimum 3-ról tudok, akivel le is feküdt. Az egyikkel 16 évesen pár hónapot együtt is élt, az anyja engedélyével... Borzasztó....És a nő még csodálkozott amikor anno kiderült hogy 14 évesen szexelt először. És azon volt kiakadva, hogy nem jelentette be hogy szexelni készül. Nem ám azon, hogy egyáltalán megfordul a fejében ez ilyen korban, hogy széttegye a lábát valakinek.
szerintem mindenki maga dönti el, nem tartozik senki másra.
a 14-15évesek kapcsolata nem komoly ? komolyabb mint a felnőtteké. ez még őszinte szerelem nem úgy mint a felnőttek , hogy szarrá csalják egymást meg nem beszélnek meg semmit.
13-nak üzenem:
Még hogy igaz szerelem? Meg őszinte? Nincs megcsalás? Te hol élsz? Nem egy ismerősöm jött össze nála jóval fiatalabbal, és mindig a KISlány lépett félre... Volt köztük 15, 16 éves is
Szóval ennyit a nagy tini szerelmekről, meg te vagy a nagy Ő felfogásról...
Persze vannak kivételek, tény, hogy diákszerelemből végül együtt öregszenek meg de lássuk be ennek elég kicsi az aránya. És ilyen korban igenis még korai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!