Szerintetek mennyire gáz ha a szüleim vettek nekem egy okos órát és kiderült h nyomkövető van benne? :S aspergeres 18f mit tegyek?
Figyelt kérdés
egyik barátom jött rá, mert rákerestünk az órára. Ilyen animés, nem tünt fel mert imádom az animéket. de 18 éves vagyok és ez nagyon cikinek érzem. Nagyon gáz. mit tegyek? már felnőtt vagyok.2017. aug. 20. 22:59
1/24 A kérdező kommentje:
Biztos nem megyek ezzel suliba mert rajtam röhögne az egész iskola. Pedig komolyan örültem is neki. most megyek 10. be mert kicsit későn kezdtem el beszélni így nem mentem hamar suliba de sosem buktam még meg és jó az átlagom. nem értem ez mi a fenéért kellett :(
2017. aug. 20. 23:04
2/24 anonim válasza:
Kapcsold ki a jeladót. Azt nem írtad, hogy aktiválva is volt-e. Mert az is lehet nem is tudták, hogy van ilyen funkció. De biztosan vannak még más funkciók, amik hasznosak számodra, és amiért örültél neki, úgyh szerintem hord.
3/24 A kérdező kommentje:
Be volt kapcsolva meg nem tudom kikapcsolni sem mert kell jelszó
2017. aug. 20. 23:15
4/24 anonim válasza:
Lehet,hogy csak nagyon féltenek. Nem ismerem az asperger-t,de lehet,úgy godolták,jól jön. Az tényleg ciki,ogy nem szóltak. Én a helyedben megkérdezném,miért akarnak tudni mimden lépésemről,és miért titokban akarták csinálni.
Hordd csak,másnak is van. Azt meg nem kell reklámozni,hogy aktív a nyomkövető rajta.
5/24 anonim válasza:
Nálunk a Facebook messenger helymeghatározás van bekapcsolva, mégsem érzik a fiaim cikinek, oedig korodbeliek. Nem értem mi a bajod, ráadásul itt az asperger is. Te is tudod, hogy nem játék?
6/24 A kérdező kommentje:
ők is 18 évesek?? Nem játék csak ilyen hülyeség h nehezebben tudok pl kapcsolatokat létrehozni vagy mi. Meg átvernek könnyebben sajnos. de 18 vagyok és felnőtt. ez akkor is ciki. pont emiatt hogy 18 évesen felnőttként.
2017. aug. 20. 23:44
7/24 A kérdező kommentje:
Az is azért ott van hogy eleve kellemetlenül érzem magam mert nagyon fiatalnak nézek ki mert vékony vagyok és nem egy nagy durranás. ilyenek. és akkor még ez is. tiszta gáz, mintha valami buta gyerek lennék. tekintélyt akarnék am ez az igazság, nem ilyet.
2017. aug. 20. 23:49
8/24 anonim válasza:
Én simán megszivatnám őket. Add oda az egyik barátodnak, akiben megbízol hogy nem fogja lenyúlni, és mondd neki, hogy vigye el valamerre kirándulni egy kicsit :D Te meg addig csinálj valami mást valahol, aztán ha elkezdenek keresgélni meg hívogatni, hogy mi a francot csinálsz te x kilométerrel arrébb, akkor szépen sétálj be a házba és közöld velük, hogy nem kell a nyomkövető.
9/24 anonim válasza:
Teso.. szopasd be az osoket ha szented gaz.. megfogod lerakod egy elhagyatott helyre aztan hivod oket h elraboltam a fiukat kerek 50000ft van ra 5 orajuk es ha rendorsegnek szolnak kinyirom
10/24 anonim válasza:
Az túlzás, h felnött vagyok. Az egy dolog, h jogilag büntethető vagy, de jóformán gyerek vagy még. Majd ha nem tanulsz, dolgozol és elköltösztél és eltartod magad akkor mondhatod, h felnött vagy.
Szerintem amúgy nem ciki, h nyomkövető van benne, hiszen féltenek a szüleid, ez normális. inkább az ciki, h mesefigurás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!