Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mennyire gáz ha a...

Szerintetek mennyire gáz ha a szüleim vettek nekem egy okos órát és kiderült h nyomkövető van benne? :S aspergeres 18f mit tegyek?

Figyelt kérdés
egyik barátom jött rá, mert rákerestünk az órára. Ilyen animés, nem tünt fel mert imádom az animéket. de 18 éves vagyok és ez nagyon cikinek érzem. Nagyon gáz. mit tegyek? már felnőtt vagyok.
2017. aug. 20. 22:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%
Lehet,hogy 18 vagy de nem felnőtt. Ha úgy gondolkodnál,mint egy felnőtt nem érdekelne,hogy tudják merre jársz. Bármikor bármi történhet bárkivel,szerintem jól jön,ha gond lenne tudják hol keressenek. Nyilván nem azért kaptad,hogy majd egy buliból fülönfogva ráncigáljanak haza,hogy ejnye-bejnye kisfiam.
2017. aug. 21. 08:17
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, nem 18 évesek, hanem 19 és 23. És nem aspergeresek.
2017. aug. 21. 08:18
 13/24 anonim ***** válasza:
59%

Mi a családommal "követjük egymást" a barátok alkalmazáson. Mindenki-mindenkit, mégsem érezzük cikinek. Sőt, van olyan, hogy pl mielőtt felhívnám tesómat, megnézem, hogy otthon van-e, és ha nem akkor nem zargatom mert pl látom, hogy boltban van, vagy teljesen máshol.

Lehet, hogy maga az óra miatt tettek bele a szüleid nyomkövetőt, hogy ha elhagynád, vagy ne adj isten valaki ellopja, akkor azért tudják, hogy merre van, főleg ha egy értékes óráról van szó. Manapság a jobb telefonokban is van nyomkövető/helymeghatározó, pont ezért ha ellponák akkor könnyebben megtalálja a tulajdonos.

Ha téged ennyire zavar, szerintem kérdezd meg a szüleidet, lehet, hogy nem direkt van benne, és lehet, hogy nem nézegetik hogy Te merre jársz, mert tényleg csak baj esetére van a nyomkövető benne.

2017. aug. 21. 09:04
 14/24 A kérdező kommentje:
Már bocsi de miért cikis az ha animés? Vannak 30 évesek is akik animéznek! tudtad?
2017. aug. 21. 09:18
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
"Számos Asperger-szindrómás magától is képes felismerni azokat a dolgokat, amiben eltér a többi embertől, megtanulja leküzdeni hátrányait, és képes beilleszkedni a társadalomba akár anélkül is, hogy tudná magáról, hogy Asperger-szindrómás." A kérdezővel is ez lesz..
2017. aug. 21. 10:19
 16/24 anonim ***** válasza:
7%
Tehát ha számos asperheressel ez lesz, ami nem jelenti azt feltétlenül, hogy a kérdező közéjük fog tartozni, akkor az anyja máris ne aggódjon? Vagy mi?
2017. aug. 21. 10:36
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

Rohadtul nem vagy felnott, a hozzaallasod is igazolja.

Igen idosebbek is animeznek, de nem jarkalnak ilyen cuccokban az utcan. Bar a te korodban meg elmegy.

Miert is zavar a nyomkoveto? A telefon is bemerheto hasonlo pontossaggal. Raadasul nincs a homlokodra twtovalva hogy nyomkovetos orat viselsz, az emberek 99% ranezesre nem tudja hogy mit tud az ora.

Vagy inkabb az a bajod hogy olyan helyeken is jarsz amiket nagyon nem kellene a szuleid is tudjanak?

2017. aug. 21. 10:38
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

Apósom agyvérzéséses és anyósom sem fiatal már:

Ők örültek egy ilyen órának- habár -elég gyerekes kinézete van, mivel ők is tudják, hogy ez a biztonságuk érdekében van.

Pl(elesik az utcán és nincs senki körülöttük akkor egy nyomás és hívnak minket- és ha nem is tud beszélni, mi tudjuk hova rohanjunk!)- azért is kellett mert volt egy ilyen esetünk- és csak a csoda miatt nem lett tragédia.- egyébként én magam a jó 35 évemmel is elgondolkoztam egy ilyenen: takargatni valóm úgy sincs sem a férjem - sem a család előtt, szóval szerintem hasznos!

2017. aug. 21. 10:38
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az gáz, hogy nem beszélték meg előre a kérdezővel, és gyakorlatilag azt csinálták, hogy jajj, ajcsit vettünk neked, örülj, közben meg... ha értelmes emberként kezelték volna, sztem megértette volna a kérdező, miért raktak bele nyomkövetőt. De így sutyiban... hát kicsit sem gáz... de.
2017. aug. 21. 15:21
 20/24 jafnrétti ***** válasza:
100%
Maga az óra nem gáz, ha úgy érzik, hogy szükség van rá. A gáz az, hogy ezt nem beszélték meg veled.
2017. aug. 23. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!