Szerintetek mennyire gáz ha a szüleim vettek nekem egy okos órát és kiderült h nyomkövető van benne? :S aspergeres 18f mit tegyek?
Mi a családommal "követjük egymást" a barátok alkalmazáson. Mindenki-mindenkit, mégsem érezzük cikinek. Sőt, van olyan, hogy pl mielőtt felhívnám tesómat, megnézem, hogy otthon van-e, és ha nem akkor nem zargatom mert pl látom, hogy boltban van, vagy teljesen máshol.
Lehet, hogy maga az óra miatt tettek bele a szüleid nyomkövetőt, hogy ha elhagynád, vagy ne adj isten valaki ellopja, akkor azért tudják, hogy merre van, főleg ha egy értékes óráról van szó. Manapság a jobb telefonokban is van nyomkövető/helymeghatározó, pont ezért ha ellponák akkor könnyebben megtalálja a tulajdonos.
Ha téged ennyire zavar, szerintem kérdezd meg a szüleidet, lehet, hogy nem direkt van benne, és lehet, hogy nem nézegetik hogy Te merre jársz, mert tényleg csak baj esetére van a nyomkövető benne.
Rohadtul nem vagy felnott, a hozzaallasod is igazolja.
Igen idosebbek is animeznek, de nem jarkalnak ilyen cuccokban az utcan. Bar a te korodban meg elmegy.
Miert is zavar a nyomkoveto? A telefon is bemerheto hasonlo pontossaggal. Raadasul nincs a homlokodra twtovalva hogy nyomkovetos orat viselsz, az emberek 99% ranezesre nem tudja hogy mit tud az ora.
Vagy inkabb az a bajod hogy olyan helyeken is jarsz amiket nagyon nem kellene a szuleid is tudjanak?
Apósom agyvérzéséses és anyósom sem fiatal már:
Ők örültek egy ilyen órának- habár -elég gyerekes kinézete van, mivel ők is tudják, hogy ez a biztonságuk érdekében van.
Pl(elesik az utcán és nincs senki körülöttük akkor egy nyomás és hívnak minket- és ha nem is tud beszélni, mi tudjuk hova rohanjunk!)- azért is kellett mert volt egy ilyen esetünk- és csak a csoda miatt nem lett tragédia.- egyébként én magam a jó 35 évemmel is elgondolkoztam egy ilyenen: takargatni valóm úgy sincs sem a férjem - sem a család előtt, szóval szerintem hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!