A gyerekem okosabb az átlagnál?
Azért ez az ő korában átlagon felüli, támogasd is őt ebben még nagyon sokra viheti, egy mérnök informatikus vagy villamos mérnök elég keresett. Pár napja láttam egy nagyon jópofa dolgot, ilyen csináld magad retro rádió, azaz mindenféle alkatrészek benne leírás stb szóval ő maga készíthet egy igazi működő rádiót a sok elektronikai dologból olyasmit amit 100 éve is használtak. Egy olyannak biztos örülne. Sajnos a nevét nem tudom.
Reméljük a jövőben is fejlődik tovább és megmarad az érdeklődése. A matek az nagyon jó jel, mert a mérnöki szakmák alap pillére a matematika.
szerintem az amit leírtál, nem átlagos :)
viszont azt nem mondanám, hogy a tied okosabb az átlagnál, ez nem ész kérdése, hanem érdeklődési kör. neki ez ezek szerint és nagyon jól használja :)
minden gyerek, ember valamiből átlag feletti, csak nehéz megtalálni azt. nektek szerencsétek van, innentől kezdve ha foglalkoztok az ő műszaki beállítottságával és nem lankad az érdeklődése, nagyon jó pályára kerülhet amit már középiskolánál helyre tudtok tenni.
a számítógépre meg csak azt tudom írni, hogy ez teljesen természetes ebben a korosztályban, iszonyatosan vágják a működését, de hát nincs mit csodálkozni, mi barbiztunk meg fém katonákkal játszottunk, ők meg gépeznek... már 2-3 éves koruktól :/
visszatérve a kérdésedre, támogassátok, érdeklődjetek ti is iránta, hogy ne menjen el a kedve :)
Kulonleges es eszes gyerek De nem zseni. Viszont ha ezek dolgok erdeklik igyekezz olyan szakkozepbe iratni ahol ilyesmit tanulhat. A baratom is ilyen volt csak o magatol megtanult 3 ecesen olvasni valamennyit es 9 evesen megirta az elso programjat rendes programozoi nyelven meg tobb weboldalt keszitett. Most vegez majd az egyetemen.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!