Manapság annyi hülye kamasz van aki nincsen tisztában a védekezéssel, miért van ez? Hogy lehet elkerülni, hogy az én gyerekem is ilyen ostoba legyen?
Először is ha a gyerek sehol nem tanulja meg, akkor a szülő dolga erről felvilágosítani.
Elvileg az iskolákban kötelező lenne ilyen felvilágosító órákat tartani, csak épp nem mindenhol szoktak.
Egyébként meg azok az esetek, hogy gumi nélkül csinálják, általában azért szokott lenni, mert a fiú fél gumit venni, és inkább rábeszéli a csajt. A csaj meg ha nem elég határozott, úgyis bele fog menni.
33 éves vagyok, az én tini koromban volt bravo már, és ott tömegével voltak ezek a kérdések.
Szerintem a legrosszabb, hogy a szülö azt gondolja ha a gyermeke kimondja azt a szót, hogy F@@sz@ és P@@ni, akkor már a gyerek mindent tud a s@@xröl. Pedig koránt sem, söt a biologia órán megy a nagy nevetgélés. Nálunk általános 8-ban volt felvilágosítás egy kívülálló egyetemista fiataltól, ahol az egyik csak terhes volt, és kaptunk gumit. Èn csak arra emlékszem, hogy vihogtunk, az egyetemista terhes csajon nagyokat néztünk, és örültünk az elsö ovszerünknek.
Szerintem egy tini a legtöbbet otthon egy könyvböl olvasva tudja megtanulni erröl a témáról, ahol azt olvassa el ami neki fontos.
Fontos, hogy 10 évesen elkezdjenek róla otthon komolyan vissza téröen beszélni, mindig a kornak megfelelöen beszélni róla, és kb 14 évesen egy részletes könyvel megajándékozni a gyermeket.Ezt a könyvet a szobájába tartsa és amikor csak akarja nyissa ki és nézze meg ami fontos neki benne.
egyszer SE hangott el
kimaradt bocsi
a legtöbben tudják, és felelősségteljesek, de azok nem írják ki, hogy "hú de jó volt tegnap éjjel, és védekeztünk is!"
amúgy meg igen, ez sokszor nem az ő hibájuk, hanem nem kaptak felvilágosítást, nem beszéltek velük erről. honnan kéne erről tudniuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!