Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi A lélemenyetek egy ilyen...

Mi A lélemenyetek egy ilyen gyerekről?

Figyelt kérdés
14 éves fiú, legújabb Galaxy note 4 és iPad Air-je van de nem dicsekszik vele csak néha, full márkás cuccokban jár, jó tanuló, barátkozós és vicces típus, de jó beszélgető társ is.

2014. nov. 14. 15:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Mi legyen? Van pénze a szüleinek, viszont a gyerek nem beképzelt és nem nagyképű. Jól bánik az emberekkel. Ígéretes jövője lesz, hacsak nem keveredik valami rossz társaságba az egyetemen vagy még a középiskolában.
2014. nov. 14. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen normális
2014. nov. 14. 16:08
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Hogy a szüleinek sok pénze van, így megvesznek neki mindent amikért neki semmit nem kellett tennie.
2014. nov. 14. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
csak néha dicsekszik? nekem már az is beképzelt. Nem tett le semmit az asztalra ami alapot adhatna a dicsekvésre.
2014. nov. 14. 16:18
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Azt, hogy a gazdasági jólétet és az elektronikus kütyük iránti érdeklődést nem kell titkolni, csak mert a puritánság és a leszaromság manapság hóbort. Engem sosem érdekeltek a menő telefonok, ruhák, de nem állítom be ezt etalonnak vagy ilyesmi.

A gazdasági helyzet és a menő cuccok teljesen irrelevánsak a jóemberséget és a gonoszságot illetően.

2014. nov. 14. 16:56
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Semmit, mert körülöttem kb csak ilyen emberek vannak. Nem értem, hol van az a gazdasági válság...
2014. nov. 14. 18:01
 7/13 anonim ***** válasza:
12%
Sajnálom,ha számára az a leglényegesebb,hogy a szülei gazdagok és elhalmozzák mindennel,baj van az értékrenddel,azért is,mert a jó tanuló kifejezés nem jelent semmit mögötte lehet egy elviselhetetlen ember.
2014. nov. 15. 09:26
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Biztos van pénze a szüleinek. Amúgy ezek általánosságok.
2014. nov. 15. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
6os válaszoló vagyok. Hiába pontoztok le, ez akkor is így van. Orvosi karra járok, az évfolyam legalább felének konkrétan iphoneja van, és sok csoporttársam kezében látok ipadet is. Általában nincs összefüggés egyébként, hogy milyen tanuló az ilyen, vagy milyen értékrenddel bír (még egyszer írom: általában). Nincs véleményem róla, csak mint írtam korábban is, nem nagyon értem, hogy ha az emberek állítólag inkább szegényebbek, mint gazdagabbak, akkor ez mégis hogy lehetséges? Arról már ne is beszéljünk, hogy az utakon minden 2. autó német... Márcsak ezért sem lehet véleményt alkotni.
2014. nov. 15. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
"nem dicsekszik vele csak néha" - :"D
2014. nov. 15. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!