Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi A lélemenyetek egy ilyen...

Mi A lélemenyetek egy ilyen gyerekről?

Figyelt kérdés
14 éves fiú, legújabb Galaxy note 4 és iPad Air-je van de nem dicsekszik vele csak néha, full márkás cuccokban jár, jó tanuló, barátkozós és vicces típus, de jó beszélgető társ is.

2014. nov. 14. 15:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk azt,hogy az alapján ahogy magadról nyilatkozol egy elkényeztetett,beképzelt kis ficsúr vagy gazdag szülőkkel.Úgy gondolod attól vagy valaki,mert van egy IPadod meg márkás cuccaid vannak,ezen felül úgy gondolod,nagy szám ha jól tanulsz.Hidd el nekem ettől nem leszel több inkább kevesebb.
2014. nov. 15. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem 14 évesen mindenki dicsekszik az új cuccaival.

Én mikor megkaptam kiskamaszként az első telefonom, majd kiugrottam a bőrömből, és a suliban én is "dicsekedtem vele" a barátnőimnek. Megnézték, szórakoztunk vele, aztán ennyi.

Más kérdés, hogy hogy dicsekszik, ha lesajnálóan, azt mutatva h neki van és másnak nincs, avagy más rosszabb cuccait leszólja, az már baj.

De ne mondja nekem senki, hogy lányként nem mutogatta szívesen az új ruháit a barátnőinek, vagy fiúként pl az új pc játékait. (nő vagyok, ennél kézenfekvőbb a tini fiúk dicsekvéséhez nem jutott eszembe.

2014. nov. 16. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:
arra jó egy ilyen kérdés, hogy lássuk mennyi frusztrált, saját démonjaival küzdő ember van itt
2014. nov. 17. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!