Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A férjem miért nem fogadja...

A férjem miért nem fogadja el, hogy elsősorban én döntök a gyerekről?

Figyelt kérdés

A férjem be akarja oltatni a lányom, pedig nyílt titok, hogy az oltások csak megbetegítik a gyereket, és mindenféle bajt okoznak. Például olvastam, hogy akár autista is lehet később a lányom! A férjem pedig nem érti meg, hogy ezt nekem kell eldönteni, nem neki!

Egyébként is ha a legtöbb gyerek be van oltva, akkor nem gond, ha az én lányom nincs, úgyse lesz beteg.

Szóval hogy értessem meg a fejével, hogy ne szóljon bele?! Pláne ne akarja beadni a veszélyes oltásokat.

#oltás #veszély #férj ne döntsön
2014. jún. 11. 12:59
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
A szülők közösen döntenek. Pont annyira az ő gyereke is, mint a tiéd, miért lenne neked több jogod bármihez is?
2014. jún. 11. 13:02
 2/31 anonim ***** válasza:
97%

Az oltásokhoz nincs mit hozzászólnom, én is csak a kötelezőeket adattam be, ellenben késforgatóan undorítóan írsz a férjedről!

Attól, hogy biológiailag a nők képesek gyereket szülni, a férfiak nem, még nem lett a te tulajdonod a gyerek.

Az apának ugyanannyi joga van a gyerek nevelésébe, gondozásába beleszólni, mint az anyának.

Még ha elváltatok, akkor i meg kell beszélni a dolgokat, de ha még véletlenül házasok vagytok (bár az írásod alapján kétlem), akkor sincs jogod kisajátítani a gyereket!!!!

2014. jún. 11. 13:04
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem pedig nem érti meg, hogy ezt nekem kell eldönteni, nem neki!"

Indítottál gyermekelhelyezési pert, ahol döntöttek, hogy a gyerek felügyeleti joga csak a tiéd? Vagy hogy is van ez? Együtt éltek? Közösen nevelitek a gyereket? A fizetéséből költhet a gyerekre apa, vagy csak a tiédet szabad?

2014. jún. 11. 13:07
 4/31 anonim ***** válasza:
94%
Ez a gondolatmenet nem semmi!!:"Egyébként is ha a legtöbb gyerek be van oltva, akkor nem gond, ha az én lányom nincs, úgyse lesz beteg." Kérdező, neked mennyi az IQ-d? Mi a végzettséged?
2014. jún. 11. 13:10
 5/31 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de én vagyok otthon a gyerekkel, én szültem meg, én adtam oda a testem azért, hogy ő itt legyen. Azt hiszem, ennyi előjogom mégiscsak van a gyerekkel szemben, nem?
2014. jún. 11. 13:11
 6/31 anonim ***** válasza:
98%
Nem.
2014. jún. 11. 13:14
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

"ennyi előjogom mégiscsak van a gyerekkel szemben"

Mi ez, licitálás? Én adtam a testem, én szültem...akkor enyém? Előjog... Atyaég! Milyen gondolkodásmód ez? Hány éves vagy?

2014. jún. 11. 13:15
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
azért mert te születtél nőnek több jogod van??? Jézusom... elég hülye egy felfogásod van minden téren... csak sajnálni tudom a férjed... bár ő választott téged... de ha így haladsz lehet egyedül kell majd felnevelned...
2014. jún. 11. 13:16
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincsenek előjogaid. A gyerek ugyanúgy az apaja gyereke is, mint ahogyan a tiéd. Normális családoknál megbeszélik a felmerült kérdéseket és közösen döntenek a szülők!
2014. jún. 11. 13:17
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

1. undorító ahogy a férjedről írsz, a gyerek közös, a döntéseiteknek közösnek kellene lenniük.

2. aki nem adatja be a gyerekének az oltásokat, és azzal nyugtatja magát hogy nem gond mert a legtöbb gyerek be van oltva, az a társadalom potyautasa és mint ilyen megvetésre méltó.

2014. jún. 11. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!