A férjem miért nem fogadja el, hogy elsősorban én döntök a gyerekről?
A férjem be akarja oltatni a lányom, pedig nyílt titok, hogy az oltások csak megbetegítik a gyereket, és mindenféle bajt okoznak. Például olvastam, hogy akár autista is lehet később a lányom! A férjem pedig nem érti meg, hogy ezt nekem kell eldönteni, nem neki!
Egyébként is ha a legtöbb gyerek be van oltva, akkor nem gond, ha az én lányom nincs, úgyse lesz beteg.
Szóval hogy értessem meg a fejével, hogy ne szóljon bele?! Pláne ne akarja beadni a veszélyes oltásokat.
Az oltásokhoz nincs mit hozzászólnom, én is csak a kötelezőeket adattam be, ellenben késforgatóan undorítóan írsz a férjedről!
Attól, hogy biológiailag a nők képesek gyereket szülni, a férfiak nem, még nem lett a te tulajdonod a gyerek.
Az apának ugyanannyi joga van a gyerek nevelésébe, gondozásába beleszólni, mint az anyának.
Még ha elváltatok, akkor i meg kell beszélni a dolgokat, de ha még véletlenül házasok vagytok (bár az írásod alapján kétlem), akkor sincs jogod kisajátítani a gyereket!!!!
"A férjem pedig nem érti meg, hogy ezt nekem kell eldönteni, nem neki!"
Indítottál gyermekelhelyezési pert, ahol döntöttek, hogy a gyerek felügyeleti joga csak a tiéd? Vagy hogy is van ez? Együtt éltek? Közösen nevelitek a gyereket? A fizetéséből költhet a gyerekre apa, vagy csak a tiédet szabad?
"ennyi előjogom mégiscsak van a gyerekkel szemben"
Mi ez, licitálás? Én adtam a testem, én szültem...akkor enyém? Előjog... Atyaég! Milyen gondolkodásmód ez? Hány éves vagy?
1. undorító ahogy a férjedről írsz, a gyerek közös, a döntéseiteknek közösnek kellene lenniük.
2. aki nem adatja be a gyerekének az oltásokat, és azzal nyugtatja magát hogy nem gond mert a legtöbb gyerek be van oltva, az a társadalom potyautasa és mint ilyen megvetésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!