Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A férjem miért nem fogadja...

A férjem miért nem fogadja el, hogy elsősorban én döntök a gyerekről?

Figyelt kérdés

A férjem be akarja oltatni a lányom, pedig nyílt titok, hogy az oltások csak megbetegítik a gyereket, és mindenféle bajt okoznak. Például olvastam, hogy akár autista is lehet később a lányom! A férjem pedig nem érti meg, hogy ezt nekem kell eldönteni, nem neki!

Egyébként is ha a legtöbb gyerek be van oltva, akkor nem gond, ha az én lányom nincs, úgyse lesz beteg.

Szóval hogy értessem meg a fejével, hogy ne szóljon bele?! Pláne ne akarja beadni a veszélyes oltásokat.

#oltás #veszély #férj ne döntsön
2014. jún. 11. 12:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Kamuszagú kérdés. Ha mégis igaz lenne, gratulálok, Kérdező! Büszke lehetsz magadra.
2014. jún. 11. 14:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nooormalis????
2014. jún. 11. 14:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Mar ott hibadzik a dolog h a kotelezo oltasokat mar szuletesukkor elkezdik megkapni, akkor h nem akarja beadatni a gyereknek? Ket honaposan mar kapja a kovetkezot. Na mar most ha ok meg itt tartanak h beadassak-e vagy sem max 6 hetes lehet az a gyerek. Na mar most akkor esely nincs ra h ez a hibbant tyuk ismet terhes legyen. :-). Szoval ugy hazudik mint a vizfolyas.

De ha ,egse hazudik akkor en nem sajnalom egy percet sem a ferjet, hiszen elso gyereknel is latszott mar mekkora idiota ez a no. Es ennek tudataban kepes volt meg egy gyereket csinalni neki. Meg is erdemlik egymast.

A kerdezot nem kezdem el minositeni mert ekkora okorrel bot nelkul felesleges beszelni. Elottem amugy is leirtatok mar amit en is gondolok.

2014. jún. 11. 18:43
 24/31 anonim ***** válasza:
90%

De hülye vagy bammeg!

Te adtad a tested? És ki adta a cuccot a testedbe??????

Erről közösen kell dönteni ugyan olyan joga van apának mint neked.

És sztm. a férjed se 100-as ha még 1 gyereket csinált!

Hú.....

2014. jún. 11. 20:54
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

eléggé megvagy kattanva..

ha nem adatod be a kötelezőket, akkor majd jön a gyámügy, plusz egy csekk a büntiről.

a nyájimmunitásra meg ne pályázz, egyre több olyan idióta van, mint te. így előbb-utóbb az is megszűnik.

egyébként nekem nincs bajom azzal, ha valaki nem adatja a gyerekeinek az oltásokat. ki lehet költözni a pusztába egy jurtába, ott a kutyát sem zavarja mit szerencsétlenkedsz. csak a gyereked ne kerüljön az enyém közelébe oltatlanul, köszi :)

2014. jún. 12. 09:36
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
mérhetetlenül ostoba vagy ,én a férjed helyébe otthagynálak és a gyereket is elviném töled kiskoru veszélyesztetése nyomán.
2014. jún. 15. 08:29
 27/31 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Termeszetesen nem igaz a tortenet, azt teszteltem, hogy egy provokativ kerdesre hanyan tudnak anelkul valaszolni, hogy azonnal setegetni kezdenek a kerdezot. Hat ilyen valasz erkezett, a tobbiek pedig valaszolas helyett/mellett rogton sertegetni kezdtek a nemletezo kerdezo anyukat.

Aranyaiban jol tukrozi a vart ertekeket.

Koszi meg egyszer!

2014. jún. 15. 15:14
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

unatkozó beteg!

és ha valaki tényleg ilyet kérdez pont az ilyen idióták miatt nem hiszi el senki!

Remélem ki szórakoztad magad

2014. jún. 15. 15:46
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Qrvára irigyellek, hogy ennyire ráérsz.
2014. jún. 16. 13:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy sértegetnek,mert meg is érdemelted!

úgy felvitted az emberekbe a pumpát,hogy szerintem ahhoz képest nagyon is disztingváltan fogalmaztak!

ennyire unatkozol?

2014. júl. 10. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!