A férjem miért nem fogadja el, hogy elsősorban én döntök a gyerekről?
A férjem be akarja oltatni a lányom, pedig nyílt titok, hogy az oltások csak megbetegítik a gyereket, és mindenféle bajt okoznak. Például olvastam, hogy akár autista is lehet később a lányom! A férjem pedig nem érti meg, hogy ezt nekem kell eldönteni, nem neki!
Egyébként is ha a legtöbb gyerek be van oltva, akkor nem gond, ha az én lányom nincs, úgyse lesz beteg.
Szóval hogy értessem meg a fejével, hogy ne szóljon bele?! Pláne ne akarja beadni a veszélyes oltásokat.
Mar ott hibadzik a dolog h a kotelezo oltasokat mar szuletesukkor elkezdik megkapni, akkor h nem akarja beadatni a gyereknek? Ket honaposan mar kapja a kovetkezot. Na mar most ha ok meg itt tartanak h beadassak-e vagy sem max 6 hetes lehet az a gyerek. Na mar most akkor esely nincs ra h ez a hibbant tyuk ismet terhes legyen. :-). Szoval ugy hazudik mint a vizfolyas.
De ha ,egse hazudik akkor en nem sajnalom egy percet sem a ferjet, hiszen elso gyereknel is latszott mar mekkora idiota ez a no. Es ennek tudataban kepes volt meg egy gyereket csinalni neki. Meg is erdemlik egymast.
A kerdezot nem kezdem el minositeni mert ekkora okorrel bot nelkul felesleges beszelni. Elottem amugy is leirtatok mar amit en is gondolok.
De hülye vagy bammeg!
Te adtad a tested? És ki adta a cuccot a testedbe??????
Erről közösen kell dönteni ugyan olyan joga van apának mint neked.
És sztm. a férjed se 100-as ha még 1 gyereket csinált!
Hú.....
eléggé megvagy kattanva..
ha nem adatod be a kötelezőket, akkor majd jön a gyámügy, plusz egy csekk a büntiről.
a nyájimmunitásra meg ne pályázz, egyre több olyan idióta van, mint te. így előbb-utóbb az is megszűnik.
egyébként nekem nincs bajom azzal, ha valaki nem adatja a gyerekeinek az oltásokat. ki lehet költözni a pusztába egy jurtába, ott a kutyát sem zavarja mit szerencsétlenkedsz. csak a gyereked ne kerüljön az enyém közelébe oltatlanul, köszi :)
Koszi a valaszokat!
Termeszetesen nem igaz a tortenet, azt teszteltem, hogy egy provokativ kerdesre hanyan tudnak anelkul valaszolni, hogy azonnal setegetni kezdenek a kerdezot. Hat ilyen valasz erkezett, a tobbiek pedig valaszolas helyett/mellett rogton sertegetni kezdtek a nemletezo kerdezo anyukat.
Aranyaiban jol tukrozi a vart ertekeket.
Koszi meg egyszer!
unatkozó beteg!
és ha valaki tényleg ilyet kérdez pont az ilyen idióták miatt nem hiszi el senki!
Remélem ki szórakoztad magad
persze hogy sértegetnek,mert meg is érdemelted!
úgy felvitted az emberekbe a pumpát,hogy szerintem ahhoz képest nagyon is disztingváltan fogalmaztak!
ennyire unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!