Teszt? Elsősorban olyanok véleményét várnám, akiknek volt száradási csíkos tesztjük.
Szóval már napok óta voltak gyanús tüneteim, így teszteltem egyet. Igaz próbálkozunk, szóval a tüneteket akár be is beszélhettem magamnak.
A teszt leírása szerint 30 perc után nem lehet értékelni.
Szóval úgy 5-10 perc után hol láttam valamit, hol nem. Félretettem, hogy hát ez negatív.
Szerintem nem telt még le a fél óra, amikor ezt láttam:
Mi a véleményetek? A száradási csík szokott ennyire látható lenni?
persze nem fogom beleélni magam, hiszen még a nemvárt is csak holnapután lesz. Még ha baba is, bármi történhet..
köszönök minden választ :)
ui: nem igazán tudom megítélni, hogy rózsaszínes-e, annyira halvány.
Sajnos ilyen nekem is sokszor volt x épil tesztnel,es nem voltam babas.A színe ami becsapós szerintem!en mikor tenyleg babat vártam rózsaszínes volt,nem ilyen!
Persze drukkolok neked!
köszi a drukkot, majd írok, hogy mi lett :)) arra gondoltam, hátha ciklus eleji együttlétből lett baba, de azt hiszem azt már kimutatná... reggel a hőm fent van (mint előző ciklusokban is), néha nap közben meg enyhe hőemelkedésbe csap át. Nem tudom, remélem, hogy nem leszek beteg..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!