Xepil, One Step HCG tesztek ovulációs tesztként is működhetnek? Miért lett két csíkos?
18.-án volt vérzésem, nem olyan mint máskor volt, fura dolgokat érzek, ezért csináltam tegnap és ma is egy tesztet. Mind a kettőn halványan van második csík. Tegnap csináltam az One Step-et, azon mondjuk nagyon halvány. De a mai Xepilen már mikor beleártottam és elindult felfelé láttam kirajzolódni a tesztvonalat, majd halványan ott is maradt. Mivel most a ciklusom 9.-ik napján vagyok lehet az ovulációm miatt rajzolódott ki a vonal?
Előre is köszönöm a segítséget!
Este felé jött meg, pár óráig jött rózsaszínes vér, aztán másnap estig semmi. Második este pici barnás vér, majd utána nap napközben semmi egy kis barnás pecsételésen kívül. Úgy érzem egyfolytában meg fog jönni, néha nyilalgat a hasam alja, illetve néha a mellembe is érzek fájdalmat.
Próbáltam fotózni, de ha vaku nélkül csinálom nagyon homályos, vakuval meg elhalványítja még a kontroll csíkot is. Szabad szemmel látszik, és rózsaszínes árnyalata van.
Oké, a kérdésem nem volt megfelelő. Halvány pozitívra gondoltam. Amúgy lefotóztam másik háttérrel is, talán ezen picit látszik.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!