A gyerekem okosabb az átlagnál?
Akkor én is különleges vagyok?
12 éves koromtól írok verseket, mindig érdekelt már óvodásként a kémia és a fizika, mindig már 7-8 évesen azt vizsgálgattam, hogy mi hogyan működik, mi miből áll, 5 évesen iskola előtt tanultam meg olvasni, imádom az elektronikát, az irodalmat, szeretek bütykölni, építeni, javítani dolgokat, összerelni, szétszerelni valamit.
Már kiskoromban imádtam a kísérleteket, mikor 2-3 anyagot osszekevernek es valami érdekes jön ki belőle.
10 évesen már konkrétan tudtam, hogy hova fogok menni tovabb tanulni, és most is azon a szakon vagyok amit akkor kigondoltam.
11 évesen már magamtól ujra tudtam tenni egy gépet, ki tudtam ütni egy telefont, függetleníteni tudtam. Mindig lekötött a csillagászat, sok csillagászati könyvet olvastam, imádom a gépeket és azoknak az összetett működését kölyök korom óta.
Mégsem éreztem magam különlegesnek soha. Utálok nagyképű lenni, csak azert írtam, hogy szemléltessem, hogy nem csal a te gyereked van egyedül. Támogasd! Én soha nem kaptam semmilyen támogatást, legalabb ő kapjon! :)
Akkor lenne inkább meglepő, ha nem angolt tanulna, hanem németet, és úgy értene mindent...:D
Örülj neki, hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!