Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A gyerekem okosabb az átlagnál?

A gyerekem okosabb az átlagnál?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy így van-e. Most 12 éves. Hol is kezdjem... Már akkor felfigyeltem rá, amikor 10 évesen újratelepítette a számítógépen a Windwos-t és angol nyelvű sorozatokat nézett az interneten. Megkérdeztem tőle, hogy érti-e amit néz, és meglepően azt mondta, hogy a nagy részét. Most barkácsol és az apja forrasztójával egyszerű elektronikákat készít, persze az internet segítségével. Szabadidejében sokat olvas, rajzol és régi kütyüket szed szét, hogy megnézze, hogyan működnek. Az iskolában matekból, angolból, nyelvtanból és irodalomból kiváló, egyedül az énekóra okoz neki gondot.

2015. aug. 23. 00:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Én 9 éves korom óta tudok windowst telepíteni (nem túl bonyolult berakni egy dvd-t vagy egy pendriveot és elindítani a telepítést...). és kb 11-12 évesen már én is néztem angolul sorozatokat. Szerintem ezek nem átlagon felüli dolgok.
2015. aug. 23. 13:49
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg igen. De lehet hogy én vagyok átlagon aluli.
2015. aug. 23. 14:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nagy dolog. 9-10 éves koromba már megoldottam ezeket.
2015. aug. 24. 14:10
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem kb. minden szülő ezt hiszi a gyerekéről. Az enyémek is zseninek tartanak engem.
2015. aug. 25. 01:47
 15/21 anonim ***** válasza:
94%

Akkor én is különleges vagyok?

12 éves koromtól írok verseket, mindig érdekelt már óvodásként a kémia és a fizika, mindig már 7-8 évesen azt vizsgálgattam, hogy mi hogyan működik, mi miből áll, 5 évesen iskola előtt tanultam meg olvasni, imádom az elektronikát, az irodalmat, szeretek bütykölni, építeni, javítani dolgokat, összerelni, szétszerelni valamit.

Már kiskoromban imádtam a kísérleteket, mikor 2-3 anyagot osszekevernek es valami érdekes jön ki belőle.

10 évesen már konkrétan tudtam, hogy hova fogok menni tovabb tanulni, és most is azon a szakon vagyok amit akkor kigondoltam.

11 évesen már magamtól ujra tudtam tenni egy gépet, ki tudtam ütni egy telefont, függetleníteni tudtam. Mindig lekötött a csillagászat, sok csillagászati könyvet olvastam, imádom a gépeket és azoknak az összetett működését kölyök korom óta.

Mégsem éreztem magam különlegesnek soha. Utálok nagyképű lenni, csak azert írtam, hogy szemléltessem, hogy nem csal a te gyereked van egyedül. Támogasd! Én soha nem kaptam semmilyen támogatást, legalabb ő kapjon! :)

2015. aug. 25. 15:31
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

Akkor lenne inkább meglepő, ha nem angolt tanulna, hanem németet, és úgy értene mindent...:D

Örülj neki, hogy ilyen.

2015. aug. 26. 11:16
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
támogasd ezekben, hogy legyen sikerélménye és így önbizalma
2015. aug. 26. 12:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, nyilvan ami erdekli az embert azt autodidakta modon elsajatitja, en 10 evesen mindent ertettem ami a Cartoon Networkon ment, a windows telepites is csak par egyertelmu kattintas.
2015. aug. 29. 22:56
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha az is nagy dolog, hogy én a 3 évvel idősebb testvérem nem tudott nekem letölteni egy játékot és elindtani én pedig tudtam, akkor én is átlagon felüli vagyok. Mind ez 10 éves koromban történt. Habár lehet, hogy csak a génjeimben van, mert az apukám számitógépszerelő és nekem több jutott ebből a génből, mint a tesómnak.
2015. szept. 2. 20:47
 20/21 anonim válasza:
85%
Én gyerek vagyok egyszer elromlott nálunk számítógép és én is újratelepítettem a Windowst 9 évesen . Én is kiváló vagyok ezekből a tantárgyakból és most 10 éves vagyok. Én is csinálok ilyen barkácsos dolgokat, de ritkán. Szerintem a gyereked nem magasabb az átlagnál, hanem az okosabb kategória, akik nem GTA meg call of duty-n meg a többi lövöldözős szaron nőttek fel.
2015. szept. 14. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!