Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » KAMASZOK! Leírnátok egy...

KAMASZOK! Leírnátok egy napotokat? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 10:35
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

felkelek 9-kor pontosabban felébresztenek!!!x(

aztán bekapcsolom a tévét, gépet,lustálkodok,ha van kedvem eszek

aztán 11 fele lemegyek a barátnőimmel

fél 2 fele hazajövünk

aztán ebéd

aztán gép délután 6-ig

aztán lemegyünk a parkba és 10-kor jövünk 1 pár szülővel

13/L

2010. júl. 14. 19:33
 32/50 anonim ***** válasza:
tusolást meg ilyeneket kihagytam XD
2010. júl. 14. 19:33
 33/50 anonim ***** válasza:

Reggel olyan 9-10 körül felkelek, olvasok (vagy kint a függőágyban,esetleg napozok közben, vagy benn a hűvösben)

ezt tudom művelni akár egész nap, persze közben eszek egy kis müzlit. ha mégsem tudok (anyukám :D) egész nap olvasni akkor este talán felmegyek a netre, vagy nézek egy filmet. ha egyikhez sincs kedvem, akkor csak úgy elvagyok, bele a nagyvilágba.

ja, és napközben amikor itthon van az anyukám segítek (azért csak akkor, mert rendszerint a könyv elfeledteti velem a tennivalóimat...:D)

2010. júl. 14. 21:34
 34/50 anonim ***** válasza:
utolsó voltam, mnem írtam oda, h 14/l és a fürdést/fogmosást:D
2010. júl. 14. 21:36
 35/50 anonim ***** válasza:

Hétköznap 3szor: fél hétkor felkelek, fésülködök, fölöltözöm, reggeli, anyu bevisz engem melózni fél nyolcra.

négykor végzem, hazamegyek, az fél öt. olvasok vagy tévézek, majd estefelé kutyát sétáltatok. Aztán egy kis gép, e-mailek, meg gyik, iwiw, ez kb. háromnegyed óra.

Aztán ismét olvasok, vagy megnézek egy jó filmet.

Hétköznap kétszer: kb 10-kor kelek, aztán eszek valamit. beülök a tv elé, dél körül sikerül felöltöznöm:D

akkor egy kis gépezés, olvasás, rejtvényfejtés, stb. Mosogatógép kipakolása, mosogatás, porszívózás. Egyébként gyakran sütök sütiket, ha nincs nagy meleg. Néha átjön egy-két barátnő, azokkal zenehallgatás, filmnézés, fagyizás, napozás, stb.

Hétvége: Szombaton, ha jó az idő, a családdal meg esetleg öcsém vagy az én egy-két barátommal strandra megyünk. Vasárnap pihenés, barátnők, séta, vásárolgatás, fagyizás.

16L

2010. júl. 16. 17:37
 36/50 anonim válasza:

Fél ötkor kelek, hattól meló, fél háromra hazaérek, eszek, öcsémmel játszok, anyának segítek, alszok kicsit, olvasok, fürdés, gép és alvás olyan 12-1 körül.

18/N

2010. júl. 18. 10:43
 37/50 anonim ***** válasza:

hááát a nyári napomat irom le:D

felkelek 9körül

kaja.aztán tv. msn.

bemegyek városba.

délután hazajövök .zenehallgatás.kaja.

este meg megyek ki barátnőimmel meg haverokkal a faluba mászkálni.

fél11körül hazajövök. fürcsi.tv.

éjfélkörül lefekszem.

amugy hetente házibuli stb:))

17L

2010. júl. 18. 14:20
 38/50 anonim ***** válasza:
reggel 10 körül felkelek,bekapcsolom a gépet,míg normálisan bejön,lemegyek szétnézek,megsimogatom a kutyámat.netezek amig a szüleim haza nem érnek.vagy apa meg nevelőanyám.aztán van hogy kinn medencézek,tvzek,aztán olyan 20-24ig folyamatosan gépezek.:)
2010. júl. 18. 23:42
 39/50 anonim válasza:

11 körül felkelek

12 körül kajálok

délután számítógép, néha biciklizés, haverok

6 körül elindulok edzésre

9 körül előkerülök, kaja

számítógép, majd az éjjel közepén lefekszem

2010. júl. 19. 02:39
 40/50 anonim válasza:
fél 12kor kelek, aztán cigi, kávé és WoW all day long :D
2010. júl. 19. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!