Kamaszok, ti már tanultatok jövõ hétre? Ha nem, mikor fogtok?
Kinézem magamból, hogy vagy vasárnap este, vagy hétfő reggel, esetleg a buszon...
16/L
Nem.Én majd vasárnap délután,este felé fogok megtanulni meg megírni a házit addig meg élem a szünet minden apró kis örömét:D
15L
Tegnap azt mondtam magamnak, hogy ma leülök tanulni. Anyum, apum dolgozik, tesóm nem zavar, majd nyugodtan tudok tanulni. Főleg, hogy verset is kell. Erre apum csak délután megy dolgozni, és nekem is mennem kell vele. Most pedig zenét hallgat, hangosan.
Ettől függetlenül próbálom rávenni magam, hogy kikapcsoljam a laptopot és leüljek tanulni.
Mondjuk nagyon jó lenne matekot gyakorolni, mert jövőhéten hatvány, gyök, logaritmus témakörből írunk dolgozatot és időnként nagyon keverem a dolgokat..
Szóval megpróbálok ma is tanulni. De ami biztos, holnap délelőtt tanulni fogok. Holnap egyedül leszek itthon délelőtt, így nyugodtan fogok tudni tanulni. De szerinem csak hétfőre fogok megtanulni. Mondjuk sok mindenből szünet előtt írtunk, szóval nem is kell most olyan sokat tanulni..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!