Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti már tanultatok...

Kamaszok, ti már tanultatok jövõ hétre? Ha nem, mikor fogtok?

Figyelt kérdés
Én most ültem le tanulni, de aztán a Gyakorin találtam magam. :D Nagyon nincs kedvem tanulni..... Bár jó lenne ma túlleni rajta, utána pedig akkor már nem kéne aggódni miatta...áááá :DD 15/L
2011. nov. 3. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Naponta tanulom az abázist, hogy az utolsó nap csak át kelljen nézni. Mindig 1 oldal.

Minden nap tanulok törit, ma kettőt akartam, de 2 órát magyaroztam a tanárral és eléggé lefárasztott. Talán azért mert tudtam az anyagot, de ő végig elmagyarázta. Tulajdonképpen a tételeket vettük át és sok mindent elmondott, hogy mit hova pakoljak.

Még angolra kell tanuljak, meg törire (tz, plusz az ismétlés). Jövő héten eddig úgy néz ki 2 dogát írunk, de az uccsón 6-ot és ebből 1 tz volt.

Ja, meg egy ösztöndíjas pályamunkát kéne elkezdenem, de nem tudom, hogy az önéletrajzot külön írjam, vagy a fogalmazásomba. :S

2011. nov. 4. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Már csak bioszból és etikából van lecke. :D

Vagyis az etika előadásomat már csak meg kell tanulnom, illetve biológiából átnézni az eddig tanultakat. Ja és mindenből ismételni, amit szünetben megtanultam.

2011. nov. 5. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Biztos hogy holnap vasárnap fogok tanulni mert a vasárnapom mindig szar mert tudom hogy másnap suli,minek rontsam el a szombatomat ha a vasárnapom ígyis úgyis szar.
2011. nov. 5. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
még nem...de nem is fogokxd
2011. nov. 5. 12:25
 15/16 anonim ***** válasza:

13/14

teljesen egyet értek veled. én is ugyan így gondolkozok. : )

2011. nov. 5. 18:59
 16/16 anonim ***** válasza:
rossz a memóriám, szóval a dolgozat előtti nap nézem át a tanulnivalót, a házikat, amit írni kell, esetleg megcsinálom. most pl németre kéne gyakorolnom :DDD
2011. nov. 8. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!