KAMASZOK! Leírnátok egy napotokat? :D
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 10:35
1/50 anonim válasza:
felkelek, bakapcs rádió+gép, eszek, szétnézek neten, aztán elmegyek zuhanyozni, felöltözök, goo motorozni, este hazaesek, eszek, net, alszok
2/50 anonim válasza:
Egy kamasz anyja vagyok:
11-12-ig alvás. Reggeli. Tévé, lustálkodás.
Számítógép. Számítógép. Délután/este haverok.
Éjjel még számítógép, ha viszonylag korán hazajön.
Kb. ennyi :) Ja, jó időben strand.
3/50 anonim válasza:
10 órakor felkelek, egyből beülők a gép elé, megnézem az onlyne dolgaimat, dél körül hozok be egy kis chipset, utána megvárom a barátnőmet, hogy felmenjen MSN-re ott beszélünk pár órát, aztán felhív/felhívom a haverom Skype-n, aztán este 11-éjfélig játszunk egyhuzamban. És így megy egész nyári szünetben!
4/50 anonim válasza:
4.55 csörög a telefon felkelek eszek stb aztán megyek gyakorlatra ott szenvedek kb 12.00ig aztán haza, gépezek, szédelgek, motorozok gépezek megint és már este is van ... fürdök alszok ennyi
5/50 anonim válasza:
hétvégente: felkelek, ezek, gép, ebéd, gép, bicikli, séta (v motor ha épp nem szar), gép, alvás
hétközben: felkelek, gép, ebéd, munka (este 10 ig du 2 től..), hazajövök, gép, alvás
6/50 anonim válasza:
Felkelek, eszek, felöltözök, kutyát sétáltatok, segítek a kertben, ebéd gép, lustálkodás, medence pucolás, barátok, kutyasétáltatás, vacsi, fürdés, alvás. 12/L
7/50 anonim válasza:
10körül felkelek, pakolászok, reggeli, netezek, ebéd, mosogatok, msn, haverok, kutyasétáltatás, aztán megint haverok, zuhi, msn és net, alvás olyan éjfél körül..
jah igen és jó időben nekem is strand
18/L
8/50 anonim válasza:
felkelek, tusolok fogatmosok felöltözök hajatcsinálok felülök a kib*szott buszra és elmegyek melóba. 8órát pepecselek a gyártósor mellett nézegetem a kikúrt kontaktlegyéket hogy hibás-e. hazamegyek pihenek vagy netezek, este buli.
9/50 anonim válasza:
Utolsó! Kamaszként dolgozol? Meddig tart szerinted a kamaszkor?
Ha rendesen melózol mondjuk 17-18évesen, akkor már felnőttnek minősülsz szerintem.
10/50 anonim válasza:
12-kor kelek. gép, kaja, gép, gép, kinézek az utcára, lemegyek a folyópartra, 1 órát telefonálok (xD), gép, gép fürdés, gép, gép alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!