KAMASZOK! Leírnátok egy napotokat? :D
9-10 között felkelek.Aztán pakolászok,megcsinálom a munkákat amit anya mondott(pl.krumplipucolás,kutya etetés,mosogatás,teregetés,söprögetés...stb.) tv,zene,msn,jha reggel általában eszek pár falatot.Ebédelek.Tvzek,hazajön apa megcsináljuk a kinti munkákat,végzünk letusolok,indulás motorozni apával,hazaérünk fel a görkorit és 10 km-t megyek vele.Imádom.utána újra tusolás.Délelőtt néha tall bnőkkel,Görkorizáskor is néhánnyal,de akk inkább a fiúkklal.Utána Barátk közt. Msn.ALVÁÁÁS :)
Jóéjszakát mindenkinek-
3-4kor kelés, 1-2 óra pihi, utána valami más, közbe kaja, utána gép hajnali 4-5ig.
Hozzátenném azonban, hogy kb. a nyár 10%-ában vagyok csak otthon.. ilyenkor tudok gépezni :D
14/F
Átlagos napon ( hétköznapok ):
- 8 és 1/2 10 között felkelek,
- reggelizek , számítógépezek , beágyazok , megnézem a reggeli sorozatokat ( Derek , a fenegyerek stb... ) , letusolok , felöltözök,
- kb. 13 órakor vagy itthon ebédelek ( nagymamám vagy anyukám főz ) , vagy átmegyek apukámékhoz ( elváltak a szüleim ) enni,
- miután hazajöttem , vagy olvasok , vagy átmegyek a szomszéd barátnőmhöz ( 10 éves ), náluk fürdünk a medencében,
- anya hazajön ( 17 óra körül ) , általában eddigre elmosogatok, stb...
- utána elmegyünk a strandra ( mivel Balcsibarton lakunk ) , és ott vagyunk 8 - ig.
- hazajövünk , vacsorázunk , ha nem ettem a strandon,
- megnézzük a Jóban Rosszbant , illetve a Barátok köztet,
- utána pedig beszélgetünk , és 22 óra körül elalszunk .
Anyuka vagyok
16 éves lány napja:
reggel nagy nehezen felkel 10körül , bemegyek hozzá,redúny fel,kiesik a fürdőszobába,észhez tér,reggelizik(vagy már ebédel) játszik egy órát a húgával(3 éves) utána jön át a barátja este pedig bulik.. ha itt van a barátja mert itt aludt akkor korábban kelnek mert a húgi odavan a fiúért:)
1 héten kb 4x alszik itt.
ja és minden péntek reggel viszem őket a balatonra és vasárnap reggel megyek értük. (coke club)
36/N
ja és redőny*
Felkelek 10-kor. Egy kanál cukor+1 pohár víz.
Délben elmegyek az ebédért, utána gép, gép, kinézek az utcára, telefonálok vagy sms-t írok (utóbbi gyakoribb) gép, gép, gép, fürdés, gép, gép ,gép, lefekszem aludni, 10 perc múlva könnyes lesz a párnám és egész éjszaka nem alszom. Régen aludtam már 1 óránál többet egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!