Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » KAMASZOK! Leírnátok egy...

KAMASZOK! Leírnátok egy napotokat? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 10:35
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
a mai napom kábé ennyiből állt: reggel fél 9körül felkeltem és idegességemben visszafeküdtem az ágyba és bambultam 10ig mert nem volt víz és nem bírtam elkészülni aztán ittam valamit levánszorogtam, tvztem, kaját csináltam(pizza), olvastam, fagyit ettem, edzettem, zenét hallgattam, átmentem a nagyimhoz :D aztán gépeztem és most szenvedek a melegtől de nagyon...14/L
2010. júl. 12. 20:38
 22/50 anonim ***** válasza:
Mai napom:D :Felkeltem9kor, bekapcsoltam a gépe :D, reggeliztem(melegszendót=P)lezuhiztam,gép,ebéd,msn,aztán 5 óra séta,hazajöttem vacsi,gép és közben behalok a melegtől :DDD
2010. júl. 12. 22:40
 23/50 anonim ***** válasza:

9-10 között felkelek.Aztán pakolászok,megcsinálom a munkákat amit anya mondott(pl.krumplipucolás,kutya etetés,mosogatás,teregetés,söprögetés...stb.) tv,zene,msn,jha reggel általában eszek pár falatot.Ebédelek.Tvzek,hazajön apa megcsináljuk a kinti munkákat,végzünk letusolok,indulás motorozni apával,hazaérünk fel a görkorit és 10 km-t megyek vele.Imádom.utána újra tusolás.Délelőtt néha tall bnőkkel,Görkorizáskor is néhánnyal,de akk inkább a fiúkklal.Utána Barátk közt. Msn.ALVÁÁÁS :)

Jóéjszakát mindenkinek-

2010. júl. 12. 22:56
 24/50 anonim ***** válasza:
15L
2010. júl. 12. 22:57
 25/50 anonim ***** válasza:

3-4kor kelés, 1-2 óra pihi, utána valami más, közbe kaja, utána gép hajnali 4-5ig.

Hozzátenném azonban, hogy kb. a nyár 10%-ában vagyok csak otthon.. ilyenkor tudok gépezni :D

14/F

2010. júl. 13. 02:18
 26/50 anonim ***** válasza:

Átlagos napon ( hétköznapok ):

- 8 és 1/2 10 között felkelek,

- reggelizek , számítógépezek , beágyazok , megnézem a reggeli sorozatokat ( Derek , a fenegyerek stb... ) , letusolok , felöltözök,

- kb. 13 órakor vagy itthon ebédelek ( nagymamám vagy anyukám főz ) , vagy átmegyek apukámékhoz ( elváltak a szüleim ) enni,

- miután hazajöttem , vagy olvasok , vagy átmegyek a szomszéd barátnőmhöz ( 10 éves ), náluk fürdünk a medencében,

- anya hazajön ( 17 óra körül ) , általában eddigre elmosogatok, stb...

- utána elmegyünk a strandra ( mivel Balcsibarton lakunk ) , és ott vagyunk 8 - ig.

- hazajövünk , vacsorázunk , ha nem ettem a strandon,

- megnézzük a Jóban Rosszbant , illetve a Barátok köztet,

- utána pedig beszélgetünk , és 22 óra körül elalszunk .

2010. júl. 13. 09:36
 27/50 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.... Csak nem írtam oda : 13 / L .
2010. júl. 13. 09:36
 28/50 anonim ***** válasza:

Anyuka vagyok

16 éves lány napja:

reggel nagy nehezen felkel 10körül , bemegyek hozzá,redúny fel,kiesik a fürdőszobába,észhez tér,reggelizik(vagy már ebédel) játszik egy órát a húgával(3 éves) utána jön át a barátja este pedig bulik.. ha itt van a barátja mert itt aludt akkor korábban kelnek mert a húgi odavan a fiúért:)

1 héten kb 4x alszik itt.

2010. júl. 13. 18:31
 29/50 anonim ***** válasza:

ja és minden péntek reggel viszem őket a balatonra és vasárnap reggel megyek értük. (coke club)

36/N

ja és redőny*

2010. júl. 13. 18:33
 30/50 anonim ***** válasza:

Felkelek 10-kor. Egy kanál cukor+1 pohár víz.

Délben elmegyek az ebédért, utána gép, gép, kinézek az utcára, telefonálok vagy sms-t írok (utóbbi gyakoribb) gép, gép, gép, fürdés, gép, gép ,gép, lefekszem aludni, 10 perc múlva könnyes lesz a párnám és egész éjszaka nem alszom. Régen aludtam már 1 óránál többet egyszerre

2010. júl. 13. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!