Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » KAMASZOK! Leírnátok egy...

KAMASZOK! Leírnátok egy napotokat? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 10:35
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%

7-kor felkelek, reggelizek, délig gépezek vagy filmet nézek, dél és egy óra között ebédelek, délután mindig mást csinálok, mert nem akarok egész nap csak gépezni, szóval vagy festek, rajzolok, verset írok, olvasok, vagy medencézek vagy csak ülök és gondolkozok(ez a kedvenc időtöltésem).

Aztán este vacsi, zuhanyozok, aztán sorozatokat nézek és alszok. Ennyi

2010. júl. 12. 12:58
 12/50 anonim ***** válasza:
81%

Felkelek kb 10kor, lezuhanyzok, takarítok-pakolászok, eszek valamit ebédre (áltsban ekkor már dél van), gépezek, felébred a barátom (szünet alatt együtt lakunk), adok neki ebédet, dvd-t nézünk, szeretkezünk, beszélgetünk, vacsizunk, fürdünk, szeretkezünk, tévézünk, alszunk, kb ennyi.

17L

2010. júl. 12. 13:06
 13/50 anonim ***** válasza:
Felkelek, eszek, felöltözök, segítek a kertben, ebéd gép, medencéba fürdés, séta v bicikli, vacsi, fürdés, alvás. 12/L
2010. júl. 12. 14:00
 14/50 anonim ***** válasza:

Átlagos nap:felkelek(12.00),eszek,iszok,gépezek,gépezek,gépezek,telefonálok,gépezek,eszek,lefekszek aludni,iszok(24.00-1.15)

Átlag feletti nap:felkelek(12.00),eszek,iszok,gépezek,történik valami váratlan dolog(elmegyek strandra valakivel,barátnőimmel elmegyek valahova,családdal megyek valahova-strand,vásárolni),gépezek,eszek,iszok,alszok...:Đ

2010. júl. 12. 14:25
 15/50 anonim ***** válasza:
75%
10kor kelek veszekszek egyet anyámmal fürdök reggelizek veszekszek anyámmal bekapcsolom a zenét veszekszek anyámmal gitározok evszekszek anyámmal ebédelek veszekszek anyámmal lemeek haverokkal lógni telefonon veszekszem anyámmal hazajövök msn veszekszem anyámmal éjfélkor lefejkszem aarról álmodok hogy veszekszem anyámmal
2010. júl. 12. 14:27
 16/50 anonim ***** válasza:
42%
Gyerekek, elgondolkoztam, hogy én mit csináltam ilyen idősen anno? Mert gép nem volt, mobil sem. De mégis akkor mit? Olvasás, haverokkal lógás, és ennyi??? Hihetetlen :)))
2010. júl. 12. 16:23
 17/50 anonim ***** válasza:
88%

7-8-9 között felkelek (magamtól ébredek vagy apám rásegít és zajong a lakásban).Kiszellőztetek,reggelizek,néha zuhanyozok (általában esete szoktam,de néha reggel is).Felöltözök,megágyazok,közbe már kapcsol be a gép,beszélek ismerősökkel,hogy mi legyen az nap.Segítek otthon valamit,aztán elmegyek a haverokkal.Hazamegyek eszek,gépezek/tv-zek közbe zuhanyozok,elpakolok az asztalomon.10-12 között lefekszek.

Egyébként igen változó,hogy mit csinálok.

A minap pl. 6-kor keltem,mert nem bírtam aludni.Jól kiszellőztettem,beágyaztam,csináltam reggelit,elpakoltam utána a konyhában.Utána,míg nem volt dögmeleg nyitott ablakok mellett kivasaltam egy csomó ruhát.Utána kiporszívóztam az egész lakást,letöröltem a port és felmostam.Az én szobámban mindent lepakoltam a polcokról (az összes díszt,könyvet mindent) és a zárt szekrényekből is.A fiúkjaimban és a ruhásszekrényemben rendet raktam.Közbe abba kellett hagynom,mert mentem főzni.Megebédeltem,elpakoltam,elmosogattam a konyhában és folytattam a takarítást.

Röpke 4,5 óra alatt nagyjából kitakarítottam a lakást (wc,fürdőszoba és az erkély kimaradt).Megállás nélkül csináltam a dolgomat,mire végeztem úgy elfáradtam,hogy az nap nem is mentem sehova,de anyum nagyon örült,hogy rendet raktam:)

15/L

2010. júl. 12. 16:31
 18/50 anonim ***** válasza:
ja és persze segítek anyámnak..:)
2010. júl. 12. 16:44
 19/50 anonim ***** válasza:

felkelek,elmegyek nyári munka,hazaérek fáradtan,netezek meg ilyesmi,aztán ha elálmosodok nézek tv-t éjszaka,aztán alszok,másnap megint nyári munka.péntek kivételével hétköznap ez van,mert péntek esténként elmegyek ide oda,szombat-vasárnap meg felkelek gépezek,haverokkal elmegyünk ide oda,vagy barátnőmmel vagyok.

15/F

2010. júl. 12. 17:04
 20/50 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy mikor értem este haza, 12-1 körül felkelek,zuhanyzok, gépezek, eszek, napozok, fürdök a medencében, az öcsémmel játszok, gépezek, gépezek,este 8-9 körül meg indulok bulizni és 4-5 körül érek haza.
2010. júl. 12. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!