Gyermeked tanítójával/tanárával szünetben is tartod a kapcsolatot?
Olyan furcsa, hogy akivel eddig napi szinten beszél(get)tem a gyerekről, családról, munkáról, szabadidőről meg úgy általában a mindennapokról, az most lényegében 2,5 hónapra "eltűnik" a gyerek (és az család) életéből.
Persze értem én, hogy ez neki munka, munkahely és most végre szabadságon van (lesz) és a háta közepére sem kívánja más gyerekét (miközben van otthon is saját), csak hát eddig majd 10 hónapon át az én gyerekem is kicsit az ő gyereke is volt, és valamiféle kötődés is kialakult felé.
Fene tudja, mi normál felnőtt emberként beszélgettünk.
oké, nem minden nap, de hati 1-2x biztosan.
Nem feltétlen az én gyerekemről, hanem az övéről is. Vizsgaidőszak, érettségi, meglátogatja, jajjnetuddmeghogynézkiazalbérlete, kirándulás, síelés, túra, hétvégi program, család, betegség, dögmelegvan, voltatokemárstrandon, másikgyerekazXfürdőbenvolt, hétvégénmiismegnézzük.
(bocs, elküldtem idő előtt)
Szóval mindenféléről szoktunk tényleg. Kicsit barátinak is nevezném talán ezeket a beszélgetéseket. De semmiképp nem annyira, hogy gondolkodás nélkül zargassam a vakáció alatt.
Köszönöm a válaszodat :)
Nem gondolnám, hogy a gyerek miatt zavarnám, de tavaly azért elég gyakran láttam pl a strandon vagy különböző programokon. Azt gondoltam, hogy azért a sima "messziről köszönésen" felül ilyenkor jó lenne odamenni, beszélgetni kicsit, hogy van, hogy telik a nyár, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!