A szüleim megszakitottàk velem a kapcsolatot, mert a 11 hònapos gyerekem nem engedtem ott aludni kèt napra?
Ez mâr több hònapja volt. Nem akartàk megerteni, hogy nem merem elengedni ùgy, hogy nem akartak legzèsfigyelőt hasznslni, mert szerkntük minek. Sokat cigiznek, nem szellőztetnek. Anyàm ölben akarta vinni a kocsiban, mert nem volt gyerekulès sem. Engem amùgy nem szeret anyu...
Szòval mindig jöhettek ide, de èn a koszba nem tudtam elengedni. A legjobban az autosüles verte ki a biztosìtèkot. Azota mar volt szülinapja, egy sms- t sem kapott a kicsi.
Sosem hagytuk este senkinèl sem. Most mar 14 hos es most sem.
Én sem engedtem volna el, ilyen kicsinek az anyja mellett van a helye! Főleg ahogy a körülményeket leírtad.
Amikor a gyerek már beszél, esetleg elengedheted, bár lehet, hogy a szüleid már nem is akarják igazán...
Igen. Sajnos nem fogadjàk el, hogy nemet mondtam. Anyu pl hisztirohamokat kapott régen, mert nem az volt amit ő akart.
Apu egy érzelmileg bezàrkòzott ember, soha fel sem hiv. Újèvkor hívtam, de kinyomta.
Még a légzésfigyelő az nem is gond, ha nem használnak, de a többi, amit elmondtál, hát jobb is, ha nem alszik ott, te pedig megszabadultál egy tehertől.
Nálunk ""csak"" azért nem engedem anyámnál aludni a nagyobbat, mert anyám folyton mobilozik, vagy alszik vagy lustálkodik, és mellette nem figyelne a gyerekre(sajnos volt rá példa).
Pl nálam a sláger, anyáméknál laktunk egy rövid ideig a tetőtérben. Az első emeleten egy szekreny tetején volt a laptopom. Anyam az also szinten vigyázott a gyerekre, ami alatt felment, felmaszott a szekrényre, levarázsolta a laptopom, összetörte szétszedte. Nem 5 perces mutatvány azért a dolog és kb 1-2 orára mentunk el. Megjöttünk, kérdeztük, merre van a gyerek, a válasz az volt, ket perce még itt volt.
A másik ugyanilyen alkalomnál csak 4 tekerc bontatlan kukászsákot vezetett végig 3 szinten, mert az autopálya, megjegyzem a válasz ugyanaz volt.
Persze úgy, hogy anyám mobilozott, mert imád fbn politizálni és ott éli ki magát kisregényekkel oltja a kormanypartiakat. De a gyerekre figyeljen arra a rovid idore, mondom inkább marad anyos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!