Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szüleim megszakitottàk...

A szüleim megszakitottàk velem a kapcsolatot, mert a 11 hònapos gyerekem nem engedtem ott aludni kèt napra?

Figyelt kérdés

Ez mâr több hònapja volt. Nem akartàk megerteni, hogy nem merem elengedni ùgy, hogy nem akartak legzèsfigyelőt hasznslni, mert szerkntük minek. Sokat cigiznek, nem szellőztetnek. Anyàm ölben akarta vinni a kocsiban, mert nem volt gyerekulès sem. Engem amùgy nem szeret anyu...

Szòval mindig jöhettek ide, de èn a koszba nem tudtam elengedni. A legjobban az autosüles verte ki a biztosìtèkot. Azota mar volt szülinapja, egy sms- t sem kapott a kicsi.

Sosem hagytuk este senkinèl sem. Most mar 14 hos es most sem.

2019. márc. 2. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyámék is ilyenek. Egy percre se engedtem. Azóta se beszélünk. Engem nem is érdekel.
2019. márc. 2. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Atyaég milyen nagyszülők vannak.. nem is gondoltam volna, de tényleg!

Kérdező, biztos engem is bántana, lehet megkeresném őket, de valószínű nem lesz jobb a viszony, ha ilyen korlátoltak.

2019. márc. 3. 08:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Màr nem akarom őket megkeresni. Nekem itt betelt a pohàr. Szàmtalanszor cserbenhagytak. Azèrt elgondolkodtat, ha ne adj Isten törtènne olyan dolog, hogy egyedül maradok a gyerekkel, gyakorkatilag nem lehet rajuk szâmìtani. Nagyon haragszom ràjuk. Amikor talalkoztunk, arra nem voltak kèpesek, hogy megkèrdezzék hogy vagyunk. Mellesleg iszonyat kosz van nâluk. Anyut ha meglatom felforr az agyam Gyűlölöm őt nagyon, mert hazudott nekem es becsapott règen. Soha többè nem akarom őket làtni.
2019. márc. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!