Akik megszakitottak a kapcsolatot a szuleikkel/valamelyik szulojukkel, nem volt lelkifurdalasuk?
Apam alkoholista, undoritoan beszel velem (kapjam be, mikor osszejottem a baratommal, azt mondta, nekem csak a fsz kell, nem egyszer kvazott le), mindemelle a páromat is rendszeresen szidja, pedig nem is ismeri (nem veletlen), es ezerszer kulonb ember nala. Ezt a hangnemet valoszinuleg azert engedte meg maganak, mert egyetemista vagyok, es felajanlotta, hogy fizeti a tanulmanyaim, kuld penzt, mig tanulok, hogy ne kelljen dolgoznom.
Most egy hasonlo kedves beszelgetes utan nagyon osszevesztunk, es elegem van, egyszeruen mar nem birom, undorito, ahogy viselkedik, amikor iszik. De mikor jozan, ami sajnos ritkabb, akkor jofej, lehet vele beszelni, megerto, stb.
Jelenleg nagyon sajnalja magat, mondvan o mindent megtesz nekem, megis milyen halatlan vagyok, ivocimborak, meg bologatnak hozza. Termeszetesen ha nem beszelek vele innentol, a penzere sem tartok "igenyt".
Szerintetek neki van igaza? Nagyon sajnalom, de ezt mar nem lehet birni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!