Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy amikor meghalt...

Igaz, hogy amikor meghalt Antall József és bejelentették a tévében (amikor megszakították a Kacsameséket) akkor emberek tömegei tárták ki az ablakot és üvöltve éljeneztek az utcára, hogy "meghalt az elnyomó! " stb?

Figyelt kérdés

Régebben valami netes fórumon volt szó erről az eseményről, hogy megszakították a Kacsameséket, hogy bejelentsék Antall halálát és valaki írja, hogy akkor épp a panelház előtt sétáltatták a kutyát és hirtelen a panel szinte összes ablaka kivágódott és emberek tömegei üvöltötték, hogy "vége a zsarnoknak!" "jönnek a szép idők!" stb.

Ez tényleg megtörtént?

2013. máj. 15. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Igen, a szép idők már itt vannak.
2013. máj. 15. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nem igaz és a szép idők sem jöttek.
2013. máj. 15. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Legenda születik?
2013. máj. 15. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen erkélyre rohangálós dologra nem emlékszem.

Az viszont igaz, hogy - mivel akkor voltam gyerek - épp néztem a DuckTales-t. Ez bevésődött. :)

Nem a felnőttek, hanem mi gyerekek tiltakoztunk, mert soha nem tudtuk meg, hogy Dagobert bácsi megtalálja-e a Mágika által ellopott szerencse centjét.

2013. máj. 15. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a kacsamesék megszakítása igaz, a többi nem.
2013. máj. 15. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"valaki írja"

Az a valaki atom durván be lehetett tépve hogy ilyet halizott.

2013. máj. 15. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

itt a videó a Kacsemesék megszakításról:

http://www.youtube.com/watch?v=y0CSFH8N6QM

Aki tudja, mi lett a vízi szörnyös rész vége, lécci írja meg privátban. Húsz éve furdal a kíváncsiság.

2013. máj. 15. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A Kacsamesék megszakítása engem is érzékenyen érintett akkor, erre elég jól emlékszem. Holmi miniszterelnök halála engem nem hatott meg akkor, elkezdtem hisztizni hogy a dáktélszt akarom, de a szülők csöndre intettek.

Vajon hogyan áll Dagobert bácsi bosszút azon a bálnán? Ez a kérdés engem is régóta foglalkoztat.:D

2013. máj. 15. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is kivoltam, basszus ilyen galádságot megszakítani a Disney mozidélutánt :)....de semmi éljenzés nem volt.
2013. jún. 16. 00:12
 10/10 anonim válasza:
Sírok :D S az a legviccesebb, hogy vizuális típus vagyok. Most tényleg, szegény gyerkőcöknek nem elég baj, hogy így lesokkolja őket a Magyar Televízió, de még a szüleik is üvöltöznek elmebeteg módjára az ablakon. XD Persze, tudom hogy ez csak egy városi legenda, mert nem létezik, hogy ennyi agyalágyult létezzen! (bár az Izaurás eset után nem lepődik meg ezen az ember) De vicces eljátszani a gondolattal.
nov. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!