Mi a véleményetek Szájer József európai parlamentben tett felszólalásáról?
Miért , mit mondott?
Egy link sokat segítene.
Nem vagyok Fideszes,de igaza van ennek az embernek.
Magyarország szuverenitását , senki ne sértegesse , senki ne szóljon bele a mi belügyeinkbe.
Ez a mi földünk , mi országunk.Foglalkozzanak a saját dolgaikkal ezek a brüsszeli bürokraták.
A baloldalról szóló mondatai is igazak , főleg a kettős mércével kapcsolatban,
"Ez a mi földünk , mi országunk.Foglalkozzanak a saját dolgaikkal ezek a brüsszeli bürokraták" - persze ezt is lehet, ki lehet lépni az EU-ból, csak akkor ne verje a kormány a mellét, hogy mennyivel több EU-s támogatást kapunk, mint az előző kormány idején.
Ami nekem nagyon nem tetszett a felszólalással kapcsolatban, sőt a Fidesz egész kommunikációjával kapcsolatban, hogy nem azt próbálják megmagyarázni, hogy miért volt szerintük szükséges a módosítás, hanem visszatámadnak, személyeskednek, provokatív módon viselkednek. Egy EP képviselő ne engedjen meg magának útszéli beszólásokat.
13:32
"Magyarország szuverenitását , senki ne sértegesse , senki ne szóljon bele a mi belügyeinkbe. "
Ha tagja vagy egy klubnak, akkor el kell fogadnod az ott érvényes szabályokat is. Vagy ki is lehet belőle lépni, annak minden következményével egyetemben...
"...senki ne szóljon bele a mi belügyeinkbe.
Ez a mi földünk , mi országunk."
Tudod mi a tiéd? Ami hozzád nőtt. Igenis szóljanak bele, mentsenek meg a balfsz politikusainktól, akik nem ismernek mércét, ha a magyarokat kell nyúzni. Ha Brüsszel nem ment meg minket, köszöntheted I.Orbán királyt, és az 50%-os ÁFÁt, a faragott mutatókat, a hatalmas ívű beszédeit, meg mindent ami a szabad kezének jár.
"Én se vagyok Fidesz párti de hiszem azt hogy vannak a soraik között olyan politikusok akik próbálnak tenni is az ország érdekében valamit."
Helyesbítenék: VOLTAK A SORAIK KÖZÖTT...
Pl . Ángyán József, aki lerántotta a leplet a földmutyiról, és sok másról, de ki is golyózták. Mindenki mást is aki nem bégetett egy szólammal Orbánnal, szintén mehetett a fenébe. Sajnos így megy ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!