Egy gyerek tönkreteheti a kapcsolatot?
Jelenleg építkezésben vagyunk párommal és nyáron már biztosra beköltözhetünk a saját kis házikónkba.eddig is felmerült a gyermek kérdést nálunk.többször beszéltük hogy szeretnénk de még várjunk 1-2évet vele.
Viszont most én már 2napja azon agyalok hogy mivan ha tönkre megy a kapcsolat miatta..nem tudunk egymással annyit foglalkozni.Párom is és én is "rajongunk" a szexért.akár napi többször is.de nekem ő olyan is mint a legjobb barátom és szerelmem is egyben.nem tudom miért de most elkezdtem ettől félni..pedig a párom szeretne babát..valakinek volt már ilyen?
Azt elfelejtettem oda írni hogy nagyon szeretem a gyerekeket és szeretnék is.
Csak most jött egy ilyen érzés.
Érdekes kérdés.
De szerintem ott,ahol ez felmerül,még nincs itt az ideje..
Akkor még bizony élni kell, és élvezni a kettes létet. :)
Én a terhesség végén járok, bennem is kavarogtak végig kérdések, de nem ilyen formában, hanem inkább amiatt, hogy minden,ami eddig kettőnkről szólt,mostmár megszűnik,átalakul, és hogyan fogjuk megélni, de ez egy teljesen új élet lesz, és minden megy majd magától. Szóval egy csoda..
Sokmindenről le kell mondani, főleg az "ÉN" igényekről,de ez természetes lesz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
IGEN!
Megváltozik a tested.
Anyagilag is sokba kerül.
Ha beteg lesz...
Tönkre szerintem direktben nem teszi, hacsak valamit nagyon extrém módon el nem szúr valamelyik fél. De feltétlenül kihoz olyan új tapasztalatokat, ismereteket egymásról, amelyek azelőtt nem voltak meg. pl. Gyereknevelési kérdésekben még viszonylag egyszerű 100%-ban egyetérteni, amíg az egész csak elmélet. Mi is így voltunk vele. Amikor már élesben kell kezelni egy nehéz helyzetet, nem biztos, hogy egyetértés lezs, ami önmagában szintén nem baj, csak nem mindegy, hogy ezt hogyan kezeli a pár.
A napi többszöri szex lehet, hogy megmarad, lehet, hogy drasztikusan csökkenni fog a várandósság alatt, egyrészt a hromonváltozások miatt, másrészt előfordulhat, hogy az orvos nem javasolja. EZ próbatétel még a szokványosabb étvágyú párok számára is.
A gyermekágyra, az első hónapokra ugyanez vonatkozik.
De egy normális kapcoslat a megritkult szex miatt nem mehet tönkre, hiszen ez átmeneti.
A kettesben töltött zavartalan idő szintén drasztikusan lecsökken, még akkor is, ha sokat vigyázna a babára valaki más.
Ezek mind-mind a világ legtermészetesebb következményei, ha eg ypár babát vállal, sem nem jó dolgok, sem nem rosszak. MÁs kerül a fókuszba egy időre. Ha nem készültök fel rá alaposan lelkileg, akkor okozhat gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!