A gyerek tönkreteheti a házasságot?
Persze, hogy kinövi.
Egyébként én úgy gondolom, hogy ha jó egy házasság, akkor nem teheti tönkre a gyerek.
Régen a nevelőapám is úgy gondolta, én tettem tönkre a házasságát édesanyámmal. De ez nem igaz.
"Ha sz@r a házasság, csinálj gyereket. Ha így is sz@r, csinálj még egyet." - Al Bundy
El lett kényeztetve ja, nem kicsit. Szerintem később még csak rosszabb lesz, ha most nem nevelitek meg.
Az én lányom 6 éves, és ugyanilyen, de én nem esem kétségbe, bár az igaz, hogy néha a plafonon vagyok tőle. Másodpercek alatt képes úgy kiborulni, ha nem veszem meg az ezredik műanyag dínót, hogy ömlik a könnye. Nagyon gyakran sírós-nyafogós hangon beszél, ha kér valamit, vagy akkor is, ha csak kérdez. Szörnyű. A lányok erre hajlamosabbak, meg el is kényeztettem.
De a legfőbb oka, hogy látja, hogy idegesít és ugrok rá!
Talán nálatok is ez lehet. Iszonyú rafináltak a kicsik, ha látja, hogy az agyadra megy, sőt, ha azt is látja, hogy a pároddal miatta balhéztok, akkor pláne élvezi, ha heccelhet!!!
Én ilyenkor "megsüketülök", oda se nézek, vagy otthagyom, és magamra csukom a konyhaajtót. Előtte persze elmondom neki, hogy a bőgéstől vörös lesz és bedugul az orra és égni fog a szeme. De felőlem nyafoghat reggelig, ideje van bőven, de én nem hallgatom, ha nem haragszik...
Nagy színésznő.
A lényeg, hogy nem szabad látnia, hogy viszályt szít és éket verhet a szülei között, mert annál inkább csinálja!
Egyszer olvastam valahol, hogy mindig a gyereknek kell megtanulni velünk élni és alkalmazkodni hozzánk, mert mi a párommal előbb voltunk együtt, ő jött később közénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!