Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők, ti mennyire vagytok...

Szülők, ti mennyire vagytok aktívak a szülői közösségben?

Figyelt kérdés

Csak szerintem egy tapló az anyám, mert még soha egy sütit meg nem sütött az osztálybulira, ilyesmikre? Majd a többi szülő úgyis süt, mondja ő. Szülőire se megy, ha nem muszáj.

(Nem az engem érint, hanem a kisebb testvéreimet, anno nem tűnt fel ez ennyire.)

2018. jún. 14. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%
60-anas, nem a normális szmk-s anyukákkal van a baj, hanem a "ki, ha én nem" anyukákkal, függetlenül attól, h szmk-s vagy sem.
2018. jún. 16. 18:19
 62/65 anonim válasza:
100%
Az én szüleim se vállaltak semmit, nincs abból semmi, ez a szülői munkaközösség csak arra jó, hogy nyalják a tanár seggét, mert a gyerek máshogyan nem tud érvényesülni.
2018. júl. 9. 22:03
 63/65 anonim ***** válasza:
16%

Tisztelem azokat az anyukákat akik kemény munkát csinálnak. Ha ők nem lennének akkor bizony nem lenne sok mindene az osztálynak.

Nem vagyok az a nagyon aktív de dupla osztálypénzt fizetek legyen szükség esetén. Ha kell vmire süti akkor sütök veszek. Üdítőt is viszek vagy bármit amit kell. Lehet sokan vannak úgy visszahúzódóbbak de amit tudnak segítenek.

Az is sok segítség ha már 2000fttal többel gazdálkodnak vagy viszel pár üdítőt sütit

2018. júl. 9. 22:52
 64/65 anonim ***** válasza:
29%
Szülőin ott vagyok. Ha bio büfére kell készülni, 1 valamit megcsinálok. Újságot gyűjtöm. Csak annyit veszek részt, amennyit nagyon muszáj.
2018. júl. 20. 10:18
 65/65 anonim ***** válasza:
70%
Osztálybulink még nem volt. De itt valaki írta, hogy simán leszervezték ők gyerekek. Hát mi is :D :D Valaki meg ráírta, hogy az igények...stb... Hát mindenki vigyen magával enni-inni, meg zenét és lehet váltogatni a zenéket. Mindenki jól jár. Meg milyen igények???? A mulatós meg az alja zene??? Az igénytelen :D :D Az osztályunkba én voltam az, aki bevittem a magnót és az szólt amit én vittem. Senki nem tudott szalagot hozni a szalagos magnóba :D Viszont soha nem volt vita a zenén :D Zsíros kenyér volt meg Jaffa és málna szörp. Ezek szerint mi igénytelenek voltunk a 70es évek végén és 80as évek elején :D :D
2018. júl. 20. 10:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!